İbrahim Üzülmez: "İnşallah hedefe hep birlikte ulaşırız"

06.03.2019 - 20:12 | Son Güncellenme: 06.03.2019 - 20:12

Spor Toto 1. Lig ekibi Gençlerbirliği yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Üzülmez'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Birebir konuşmalarımızda şunu gördük: Takımı sahiplenen ve karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah doğru işler, iyi çalışarak en önemlisi karakter ortaya koyarak hedefe hep birlikte ulaşırız.

"Bu ligde tecrübeliyim"

Bu ligde çok da tecrübeye sahibim. Geçen sene Çaykur Rizespor'da da görev aldım ve istediğimiz hedeflere ulaştık. Bu ligde mücadele etmeden sadece yetenek yeterli değil. En az rakiplerimiz kadar mücadele ettiğimiz zaman kalitemizin de ön plana çıkacağını düşünüyorum. Her takım kazanmak istiyor. Son haftalarda Denizlispor, Osmanlıspor, Ümraniyespor, Hatayspor'un ne kadar üst sıralara çıkmak için mücadele verdiğini görüyoruz.

Bu haftada Altay maçımız var. Son haftaların en flaş takımı. Zor bir maç bizi bekliyor. Oyuncularımıza güveniyoruz.  Şu anda güzel bir kaynaşma dönemi geçiriyoruz. Umarım bu birlikteliğin hafta sonundaki maça yansıtarak güzel işler başarırız.  Hem camia için, hem bizim için hem oyuncular için hayırlı olmaısnı diliyorum.

Fikstür hakkında....

Bazen evet fikstür üzerinden konuşmayı çok sevmiyorum. Benim önümdeki hedefim Altay maçı. O maçın çalışmalarına başladık. Rakibin analizlerini ortaya koymaya başladık. Sait hocayla çıkışa geçen bir Altay var. Saha içerisinde nasıl mücadele ediyorlarsa biz de aynı mantalite içerisinde karakter ortaya koyarak maçı kazanmak istiyoruz.

Karabük maçı avantaj gibi görünüyor ama ben fazlasıyla tecrübe sahibiyim. Futbolda evet kağıt üzerinde favori olabilirsiniz ama sahada o mücadeleye gösteremezseniz nasıl ki 4 maç üst üste kaybeden bir Gençlerbirliği var bunun yapmadığınız zaman bununla ilgili örnekler var.

Önümüzdeki yıl için hazırlık var mı?

Dün gece geldik buraya biz. Şu an var desek doğru olmaz. İnşallah Süper Lig'e çıkmayı başarırsak bolca zamanımız olacak. Mevcut kadro içerisinde bulunacak arkadaşlarda var ama bunları söylemekte çok doğru olmaz. Rakiplerimize saygı duyarak önce bu işi bir başaralım sonra kadro yapılanmasına imkanımız da var zamanımız da var.

AJANSSPOR

 

Senin için hazırladığımız haberler