Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez, Keçiörengücü mağlubiyeti sonrası konuştu

25.12.2022 - 17:43 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 17:56

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında konuk olduğu Ankara Keçiörengücü’ne 2-1 mağlup olan Eyüpspor'da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez, Keçiörengücü mağlubiyeti sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

por Toto 1. Lig'de 19'uncu haftasında Aktepe Stadı'nda Ankara Keçiörengücü ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Ankara temsilcisi müsabakayı 2-1 kazandı.

Karşılaşma sonrası Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez açıklamalarda bulundu.

Üzülmez, ikinci golü atamamaktan dert yandı

Oyuna iyi başladıklarını fakat ikinci golü bir türlü atamadıklarını söyleyen Üzülmez, zorluk seviyesi yüksek olan maçlarda ikinci golü atmaları gerektiğini vurguladı.

"Hakikatten üzüldüm"

Sezon başından itibaren saha içinde çok aşama kaydettiklerini ve en az gol yiyen, en az pozisyon veren takımlardan biri olduklarını belirten Üzülmez, “Bugünkü maça baktığımızda ise hakikatten üzüldüm çünkü kazanabileceğimiz bir maçtı." dedi.

İlgini Çekebilir
Lider Ankara'da 3 futbolcu aldı, 3 puan verdi
Habere Git

"Bunu yapamadık"

Maçı bir türlü koparamadıklarını dile getiren Üzülmez, "İlk yarıdaki oyunumuza baktığımızda oyun içerisinde özellikle dönen topları kazanan, temaslı oyunun içerisinde olan bir Eyüpspor vardı. Bu tür maçlarda en önemli şey attığınız golden sonra ikinci golü de bir şekilde atıp rahatlamak ve oyunu koparmak. Bunu yapamadık.” diye konuştu.

"Keçiörengücü, en önemli takımlarından biri"

İkinci yarıda geçiş oyunundan bir gol olduğunu ve oyuncularını geçiş oyunlarına dikkat etmeleri konusunda uyardığını dile getiren Üzülmez, “Ligin geçiş oyununda en önemli takımlarından birine karşı oynadığımızı söylüyordum. Keçiörengücü takımının bu konuda bir veya ikinci sırada olduğunu söyleyebiliriz ve bu şekilde yediğimiz bir gol vardı. Üzgünüz kazanmak istiyorduk ama olmadı." şeklinde konuştu.

"Bunları iyileştirmemiz gerekiyor"

Yapılan hatalardan ders çıkarmaları gerektiğinin altını çizen Üzülmez, "Rakibimiz de özellikle ikinci yarı iyi mücadele etti. İstekli, arzulu bir futbol ortaya koydu. Kaybettik tabii hatalarımız var yapmamız gerekenler bunları iyileştirmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Keçiörengücü - Eyüpspor maçında golleri kim attı?

Keçiörengücü'ne galibiyeti getiren golleri 61. dakikada Erkam Resmen ve 71'de Melih İnan kaydetti. Eyüpspor'un tek golü ise 6. dakikada Ryan Babel'den geldi. Ayrıca İstanbul ekibinin 27. dakikada Recep Niyaz'la attığı gol, VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Eyüpspor, 13 maç sonra kaybetti

Bu sonucun ardından Keçiörengücü 32 puana yükseldi. Eyüpspor ise 13 maç sonra kaybetti ve 38 puanda kaldı.

Ligin 20. haftasında Keçiörengücü sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Eyüpspor ise deplasmanda Denizlispor'la karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler