İbrahim Hatipoğlu'ndan transfer ve Zaha açıklaması

28.08.2024 - 01:00 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 01:06

Galatasaray Sportif AŞ. Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, Young Boys karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu ve transferlere değindi. Detaylar...

İbrahim Hatipoğlu'ndan transfer ve Zaha açıklaması

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Sportif AŞ. Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, Young Boys karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, Wilfried Zaha ve Okan Buruk hakkında da önemli mesajlar verdi.

"Hocamızı ve oyuncularımızı koruyacağız"

Galatasaray Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, Okan Buruk ve Galatasaraylı futbolcularla ilgili "Hocamızı ve oyuncularımızı koruyacağız. Bu günü beraberlikle aşacağız" yorumunu yaptı.

"Avrupa Ligi'nde final..."

Hatipoğlu, Avrupa'da yeni bir sayfa açmaları gerektiğini belirtti ve "Yarın sabahtan itibaren UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayacak yeni bir savaşın başlangıcını yapmalıyız diye düşünüyorum" dedi.

"Planladığımız gibi eksiklerimizi gidereceğiz"

İbrahim Hatipoğlu, transfer haberleri hakkında ise şu ifadeleri kullandı: "Transfer bütçesi, buradan gelecek gelirle alakalı bir bütçe değil. Planladığımız gibi eksiklerimizi gidereceğiz. Şu anda tespit edilen iki bölgeye daha transfer yapmak için çalışmalar devam ediyor."

"Neden finale ulaşmayalım"

Ayrıca Avrupa Ligi ile ilgili geçmişte kazanılan UEFA Kupasını hatırlatan Hatipoğlu, "Biz, 2000 yılında Galatasaray'ın beklemediği bir skorla Chelsea'ye kaybetmiş ve Şampiyonlar Ligi'ne veda etmiştik ancak namağlup bir şekilde UEFA Kupası'nı kazanmıştık. Neden yeni bir hikayede böyle finale ulaşmayalım?" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler