İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan yabancı hakem açıklaması: "Türk milletine yapılan bir hakaretti"

29.07.2024 - 12:04 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 12:07

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, yabancı hakem hakkında flaş açıklamalar yaptı. Hacıosmanoğlu, "Türk milletine yapılan bir hakaretti" dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan yabancı hakem açıklaması: "Türk milletine yapılan bir hakaretti"

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, yabancı hakem hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

"Yapanları kınıyorum"

Hacıosmanoğlu, "Kendi evlatlarımıza güvenemeyip yabancı hakem getirdik bu ülkeye. Sadece size olan bir hakaret değil bütün Türk milletine yapılan bir hakaretti. Yapanları kınıyorum.

"Hakemleri toplumun önüne atarsanız elbette böyle olur"

Halil Umut Meler Ankara'da yumruk yedi. Avrupa'da başarısı alkışlandı. Balık baştan kokuyor. TFF'nin başında durup bu hakem kardeşlerinize sahip çıkamazsanız, toplumun önüne atarsanız elbette böyle olur. Bizde futbolu yönetenler bir hafta birine, bir hafta birine mavi boncuk dağıtıyor.

"Biz hakemlerin arkasında dağ gibi duracağız"

Bu da iyi bir karar vermeyi engelliyor. Biz hakemlerin arkasında dağ gibi duracağız. Size yapılan hakaret size yapılmıyor, bu ailenin lideri olan bana yapılmış kabul edeceğim.

"Türk halkının namusu bize emanet"

Türk futbolunun ve Türk halkının namusu bize emanet. Biz bu adaleti sağlayamazsak Türk futbolunun marka değerini artıramayız. Kimse seyretmiyor. Niye almıyor, ben tiyatro mu seyredeceğim diyor. Al iki takımı yürüt, diğer takımlar figüran. Biz buna müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler