Milan'da Zlatan Ibrahimovic kariyerinde ilk kez kendi kalesine gol attı

24.10.2021 - 00:14 | Son Güncellenme: 24.10.2021 - 00:25

Serie A'da Milan, Bologna'yı 4-2 yenerken, Zlatan Ibrahimovic 957 maçlık kariyerinde ilk kez kendi kalesine gol attı. Ibrahimovic vücudu ile de şov yaptı.

Milan'da Zlatan Ibrahimovic kariyerinde ilk kez kendi kalesine gol attı

AJANSSPOR-HABER

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 9. haftasında Milan, Bologna'ya konuk olduğu maçı 4-2 kazandı. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadele uzun süre unutulmayacak anlara sahne oldu. 

Bologna 10 kişiyle 2-0'dan geri geldi

Konuk takım, 16. dakikada Rafael Leao ve 35. dakikada Davide Calabria ile 2-0'ı yakalarken, 10 kişi kalan Bologna buna rağmen, 49. dakikada kendi kalesine Ibrahimovic ve 52. dakikada Musa Barrow'la beraberliği buldu. 

 

Milan kilidi 11'e 9 olunca açtı

Ancak 58. dakikada Roberto Soriano'nun kırmızı kart görmesiyle 9 kişi kalan ev sahibi güçlü rakibine fazla direnemedi ve 84. dakikada Ismael Bennacer ile 90. dakikada Zlatan Ibrahimovic'in golleriyle galibiyete ulaştı. 

Kariyerinin sonunda bir ilki yaşadı

Bu maçta alışılanın aksine kendi ağlarını da havalandıran Zlatan Ibrahimovic, 957 maçlık profesyonel kariyerinde ilk defa kendi kalesine gol attı. İsveçli oyuncu korner atışında topu kafayla uzaklaştırmak isterken ters bir vuruş yaptı. 

Ibrahimovic vücuduyla konuşuldu

Ancak bu pozşisyondan sonra rakip kaleye de bir gol atan ünlü yıldız kendini affettirmiş oldu. Öte yandan Zlatan Ibrahimovic'in maç sonu sergilediği vücudu da dikkat çekti. 40 yaşına gelmesine rağmen gençlere taş çıkaran Ibra yine gündem olmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler