Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den Aboubakar ve transfer açıklaması

31.08.2024 - 21:36 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 21:46

Son dakika | Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Vincent Aboubakar'ın geleceği ve transfer çalışmaları hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den Aboubakar ve transfer açıklaması

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Tivibuspor'a açıklamalarda bulundu. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Tivibuspor'a açıklamalarda bulundu. Yücel, Vincent Aboubakar'ın takımdaki geleceği ve Sergio Reguilon'un transfer edileceği iddiaları hakkında konuştu.

"Sergio Reguilon ile temasımız yok"

Sergio Reguilon transfer hakkında konuşan Yücel, "Onunla ilgili temasımız yok. Bizim önceliğimiz kanat, sol beki bir sonraki aşamada düşüneceğiz. İsimler var. Son maçlara bakınca, Masuaku da ciddi bir performans sergiledi. Ama lig uzun ve Avrupa var. O yüzden oraya bir takviye gelecektir. Ama önce oyunculardan çıkmamız gerekiyor. Önce oyunculardan çıkmaya çalışacağız" dedi.

"Aboubakar giderse tüm ücretini talep ediyor"

Vincent Aboubakar ile yapılan görüşmeler hakkında ise Yücel, "Aboubakar ile bizzat görüşmedim, arkadaşlar görüştü. Gitmek istemediğini, giderse tüm ücretini talep edeceği şeklinde görüşleri oldu. Orta noktada buluşacağız diye umut ediyorum. Bu kadar güzel bir kimya yakalamışken 1-2 futbolcunun ağzına bakıp bütün seneyi heba etmek yazık olur" ifadelerini kullandı.

"İsrail çok çekiniyorsa turnuvadan çekilsin"

Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv maçının tarafsız sahada oynanma ihtimali gündemdeyken Hüseyin Yücel konu hakkında şunları söyledi: "İsrail klasik basın yoluyla lobi çalışmalarına başladı. Pazartesiden itibaren UEFA nezdinde çalışmalara başlayacağız. Pabuç bırakmayacağız. Onların hayal ettiği gibi tarafsız sahada oynanması söz konusu değil. Kabul edeceğimiz bir şey değil. Çok çekiniyorlarsa turnuvadan çekilsinler"

"Takım kimyası tuttu"

Yücel, "Lige çok güzel başladık, yapmış olduğumuz transferlerin etkisi çok fazla ama ben asıl etkiyi hocamızla beraber yakaladığımızı düşünüyorum. Bireysel oyundan ziyade takım olarak güzel bir oyun sergiliyoruz. Takım kimyası tuttu ve bence biz bunu başardık" dedi.

"Şu anda önceliğimiz kanat transferi"

Hüseyin Yücel, "Şu anda önceliğimiz kanat transferi. Sonra sol bek. Kanat oyuncularımızda liste hazır. Önce oyuncu göndermemiz gerekiyor. Aksi halde lisansını alamayız. İlk hedefimiz oyunculardan çıkmak birkaç gün içinde" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler