Hüseyin Özkök'ün Stefan Kuntz röportajı Alman basınında!

18.08.2023 - 16:52 | Son Güncellenme: 18.08.2023 - 17:09

Hüseyin Özkök'ün, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yaptığı röportaj Alman basınında da yer aldı. Kuntz'un Kerem Demirbay açıklaması dikkat çekti.

Hüseyin Özkök'ün Stefan Kuntz röportajı Alman basınında!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Ajansspor yazarı Hüseyin Özkök’ün Stefan Kuntz ile yaptığı röportaj, Alman spor medyasında geniş yer buldu. Duayen gazeteci Özkök’ün Kuntz’a Kerem Demirbay’ın Türkiye A Milli Takımı’nda oynama ihtimalini sorması, Almanya'da merak uyandırdı.

Kuntz'un Kerem Demirbay açıklaması Alman basınında

Demirbay’ın eski Almanya A Milli Takımı oyuncusu olması, Türkiye A Milli Takımı'nda oynayabilir mi tartışmalarını yaratmıştı. Alman basınında ise röportaj genel anlamda Demirbay tartışması üzerinden yer buldu. Weltfussball, Sport.de, T-online, Spox ve Kicker, Stefan Kuntz’un Kerem Demirbay hakkında söylediği sözleri manşete taşıdı. 

Kicker, Demirbay üzerinde durdu

Alman spor medyasının önemli kuruluşlarından Kicker, Hüseyin Özkök'ün Stefan Kuntz ile yaptığı röportajı Kerem Demirbay üzerinden okudu. Kicker; Demirbay’ın Galatasaray’a transferiyle birlikte, futbolcunun Türkiye forması giymesi için uğraştığından bahsetti.

İlgini Çekebilir
Devrimi TFF yapar, ben Ermenistan maçına bakıyorum
Habere Git

Kuntz'un Hansi Flick yorumu Kicker'de

Kuntz’un Hansi Flick ataması hakkındaki yorumlarına da yer veren Kicker, Kuntz'un şu anki hedefinin Almanya Milli Takımı’nı çalıştırmak değil, öncelikle Türkiye ile EURO 2024’e katılmak olduğunu söylediği ifadelere yer verdi.

Demirbay'ın durumu ve Kuntz'un geleceği Spox'ta

Alman basınından Spox, Özkök’ün röportajına Demirbay penceresinden baktı. Kuntz’un "Demirbay konusunu araştıracağız demesi" Alman basınında geniş yankı uyandırdı. Futbolcunun daha önce Almanya'da milli olması ancak gençlik yıllarında Türk Milli Takımı’nda oynaması tartışmaları arttırmıştı.

"Bir gün Almanya’yı çalıştırır mısınız?"

Stefan Kuntz, Alman futbol otoritelerinde uzun süre Löw’ün yerine geçecek teknik direktör olarak görülüyordu. Bu bakımdan Hüseyin Özkök’ün "Bir gün Almanya’yı çalıştırır mısınız?" sorusu, Alman spor basınında büyük yankı uyandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler