Hüseyin Çimşir: "Başakşehir takılacak"

13.07.2020 - 09:47 | Son Güncellenme: 13.07.2020 - 09:50

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Denizlispor ile oynayacakları maç öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu. Çimşir, şampiyonluk yarışındaki rakipleri Başakşehir'in takılacağına inanıyor.

Hüseyin Çimşir: "Başakşehir takılacak"

Trabzonspor, Süper Lig'in 32. haftasında bu akşam Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak. Bordo-mavililer, şampiyonluk şansını devam ettirmek istiyor. Trabzonspor, bu akşam kazanıp lider Başakşehir'in puan kaybetmesini bekleyecek. Maç öncesi Hüseyin Çimşir, oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Çimşir neler söyledi? İşte yanıtı...

Hüseyin Çimşir, Başakşehir'in takılacağını düşünüyor

Denizlispor ile deplasmanda oynayacağı maç öncesinde Trabzonspor, tüm planlarını galibiyet üzerine yaptı. Teknik patron Hüseyin Çimşir, rakiplerinin bu maçta takılacağını düşündüğünü söyledi.

"Kalan maçlarımızı kazanıp ne olacağına bakacağız"

Sabah'ta yer alan habere göre; oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Çimşir, "Ben umutluyum, rakibimiz takılacak. Ancak şu dönemde bizim asla puan kaybetmememiz lazım. Kalan maçlarımızı kazanıp ne olacağına bakacağız" dedi.

Savunmada yine değişim

Trabzonspor'da pandemi süreci sonrası savunma kurgusu bir türlü oturmadı. Sürekli sakat veya cezalı oyuncular nedeniyle defansta rotasyon yapmak zorunda kalan teknik direktör Hüseyin Çimşir, Denizlispor maçı öncesi yine değişime gidecek. Geçen hafta Antalya maçında birlikte görevlendirdiği Campi-Hüseyin ikilisini kullanmayacak olan Çimşir, cezalı Campi'nin yerine Hosseini'yi, Hüseyin Türkmen'in yerine ise Da Costa'yı oynatmayı planlıyor.

Muhteşem ikili bir arada

Sakatlığı sonrası son iki maçta sonradan oyuna giren Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Nwakaeme, Denizli'de ilk 11'deki yerine dönüyor. Takımın hücumdaki en etkili silahlarından biri olan tecrübeli oyuncu, Alexander Sörloth'un da sahadaki en büyük destekçisi. Nwakaeme, geride kalan haftalarda Norveçli santrfora 4 gol pası verdi, Sörloth ise Nwakaeme'ye 3 asist yapmayı başardı. İkili doğrudan 7 golde birbirlerine gol pası attı.

Senin için hazırladığımız haberler