Transfer Haberleri: Adana Demirspor, Hulk'u Transfer Ediyor!

11.11.2022 - 08:53 | Son Güncellenme: 11.11.2022 - 09:17

Adana Demirspor, Balotelli, Dzyuba transferinden sonra rotayı dünya yıldızı Hulk'a çevirdi. Luis Suarez'in transferi olmamasından sonra yeni rota belirlendi.

Transfer Haberleri: Adana Demirspor, Hulk'u Transfer Ediyor!

AJANSSPOR HABER

Yıldız futbolcu Artem  Dzyuba ile yollarını ayıran Adana Demirspor, devre arasında kadrosuna bir yıldız futbolcu katmak için harekete geçti. Mavi-Şimşekler, Mario Balotelli'nin boşluğunu Hulk ile dolduracağı iddia edildi. Detaylar...

Fanatik'te yer alan habere göre Devre arasında dünyaca ünlü bir forvet almak isteyen Güney ekibi, Hulk’un peşine düştü. Başkan Murat Sancak’ın daha önce, “Balotelli erken ayrılsaydı Suarez, Pato, Hulk gibi isimlere yönelecektik” açıklaması hafızalarda yerini korurken yönetimin şimdiden Hulk transferi için devreye girdiği ifade edildi. 

Adana Demirspor’un uzun yıllar süren Süper Lig hasretine son veren, dünyaca ünlü yıldızları tek tek şehre indirip takımı kalıcı hale getiren Murat Sancak’ın kadroyu güçlendirmek ve çıtayı yükseltmek adına yine elinden geleni yapacağı gelen haberler arasında olduğu yazıldı.

Brezilya’da Atletico Mineiro forması giyen ve sözleşmesi devam ediyor olmasına karşın ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Hulk’a resmi teklifin yapılacağı bildirildi.  Kariyerinde Porto ve Zenit gibi kulüplerde forma giyen ve 687 maçta 369 gol, 197 asist katkısı bulunan Hulk, şu andaki takımı Atletico Minerio ise 114 maçta 65 gol atıp 18 asist yaptı.

Resmi teklif yapılacak

Brezilya’da Atletico Mineiro forması giyen ve sözleşmesi devam ediyor olmasına karşın ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Hulk’a resmi teklifin yapılacağı bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler