Hollandalı Wesley Sneijder, Türkiye'ye başarılar diledi

06.07.2024 - 18:53 | Son Güncellenme: 06.07.2024 - 18:57

Hollanda Milli Takımı’nın eski oyuncusu ve ülkemizde Galatasaray formasıyla hafızalara kazınan Wesley Sneijder, Hollanda – Türkiye maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Hollandalı Wesley Sneijder, Türkiye'ye başarılar diledi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray formasının altında Türkiye’de 5 sezon top koşturan Hollanda Milli Takımı’nın eski oyuncusu Wesley Sneijder, bu akşam Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak olan EURO 2024 Çeyrek Final karşılaşmasına dair açıklamalarda bulundu.

“Tabii ki Hollanda'yı destekliyorum"

Hollanda Milli Takımı’nın sosyal medya hesabına açıklamalarda bulunan Sneijder “Muhteşem Hollanda taraftarlarının önünde işte Berlin'deyim. Bu gece Türkiye'ye karşı zorlu bir maçımız var. Tabii ki Hollanda Milli Takımı'nı destekliyorum. Kalbim onlarla atıyor. En çok forma giyen oyuncu olarak Hollanda milli takımını destekliyorum.

Sempati duyuyorum 

Türk halkına karşı büyük bir sempatim var. Uzun yıllar boyunca orada yaşadım. Harika zaman geçirdim. Güzel insanlar, bu gece Türkiye'ye başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

2 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı

2012/2013 sezonun devre arasında Galatasaray’a transfer olan Hollandalı yıldız Türkiye’de; 2 Süper Lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 3 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı. 40 yaşındaki efsane Inter ile birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler