Hollandalı Futbolcu Quincy Promes, Bu Kez Kokain Asistiyle Suçlanıyor

31.05.2023 - 11:44 | Son Güncellenme: 31.05.2023 - 11:50

Hollandalı futbolcu Quincy Promes'in başı yine belada. 50 kez milli de olan kanat oyuncusu kokain kaçakçılığı suçlamasıyla karşı karşıya. İşte detaylar.

Hollandalı Futbolcu Quincy Promes, Bu Kez Kokain Asistiyle Suçlanıyor

AJANSSPOR-HABER

Rusya'da Spartak Moskova forması giyen Quincy Promes, uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlanıyor. Hollandalı forvetin toplam 1.360 kilo kokain kaçırdığı öne sürülüyor. 

1360 kilo kokain kaçırdığı iddia ediliyor

Hollanda'da başlatılan soruşturmada ortaya çıkan bir e-postada 31 yaşındaki Promes'in 2020 yılında Hollanda veya Belçika'ya 1.360 kilo kokain sokmasından şüphe edildiği kaydedildi. Promes'in avukatı, iddialar konusunda medyaya bir yorum yapmaktan kaçındı.

5 Haziran'da ilk duruşması var

5 Haziran 2023 tarihinde olaya dair duruşma yapılacak. Fakat Promes'in söz konusu duruşmaya katılması beklenmiyor. Fakat mahkeme yine de onu gıyabında yargılamaya başlayacak.

İlgini Çekebilir
Portekizli teknik adamdan F.Bahçe'ye ret!
Habere Git

50 kez Hollanda Milli Takımı'nda oynadı

50 kez Hollanda Milli Takımı forması da giyen; Ajax ve Sevilla'da da top koşturan kanat oyuncusu Promes, Temmuz 2020'de Hollanda'nın Abcoude kasabasında meydana gelen bıçaklanma olayıyla bağlantılı olarak tutuklanmıştı. 

Adı bıçaklama olayına da karıştı

Söz konusu olayda bıçaklanan kişinin Promes'in kuzeni olduğu ve kavganın bir aile partisinden sonra çıktığı belirlenmişti. Promes ise bu olayla ilgisi olmadığını savunmuştu. Bu davayla ilgili de gelecek pazartisi günü bir duruşma yapılacak.

Rusya'da başarılı bir sezon geçirdi

Quincy Promes, Rusya Premier Ligi'nde bu sezon 26 maçta forma giydi. Toplam 20 gol atan Hollandalı kanat forvet, 7 de asiste imza koyarak başarılı bir sezon geçirdi. Oyuncu Rusya Kupası'nda da 5 kez fileleri havalandırdı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Rumen yıldız!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler