Hollanda'da Fatih Terim vakası! Luis Van Gaal...

01.12.2022 - 12:42 | Son Güncellenme: 01.12.2022 - 12:48

Dünya Kupası'nda son 16'ya kalan Hollanda'nın teknik direktör Luis Van Gaal'in oynanan oyunu sıkıcı bulan gazeteciye verdiği yanıt akıllara Fatih Terim'i getirdi.

Hollanda'da Fatih Terim vakası! Luis Van Gaal...

AJANSSPOR HABER

Katar'da devam eden Dünya Kupası'nda Hollanda, A Grubu'nu 7 puanla lider olarak tamamladı ve son 16 turunda B Grubu ikincisi ABD ile eşleşti. Hollanda'da grup aşaması geçilmesine karşın oynanan futbol ise eleştiri konusu...

Basın toplantısında gerginlik

Hollanda Teknik direktörü Luis Van Gaal, 2-0'lık Katar galibiyetinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ancak basın toplantısı gergin anlara sahe oldu. 

"Diş gıcırtısı gibi rahatsız edici"

Hollandalı bir gazeteci, ilk turda oynanan oyunu eleştirerek takımın oyun tarzını sorguladı. Gazeteci, "Oynanan oyun icin diş gıcırdaması gibi rahatsız edici" ifadesini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Hollanda Son 16'da! Ev sahibini uğurladı...
Habere Git

Luis Van Gaal sinirlendi: Neden evine gitmiyorsun?

Söz konusu yorum Luis Van Gaal'i çılgına çevirdi. Hollanda teknik Direktörü, sinirli bir şekilde "Bana farklı bir bakış açısı getirdiğini düşünüyorum. Neden çok sıkıcı olduğumuzu yazmıyorsun? Ya da sıkıcı olduğumuzu düşünüyorsan neden evine gitmiyorsun?" dedi.

"Herkes tur atladığımız için gurur duyacak"

Van Gaal sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu yorum benim için bir hayal kırıklığı oldu ancak sana katılmıyorum. Bence herkes tur atladığımız için gurur duyacak."

Fatih Terim'i akla getirdi

Luis Van Gaal'in tutumu akla Fatih Terim'i getirdi. Terim, 2016 yılında  A Milli takımı çalıştırırken Ukranya maçı öncesi Mehmet Topal ile bir basın toplantısı düzenlemişti. Orta saha oyuncusu Topal'a sorulan "Milli Takım'da stoper oynuyorsun. Bundan rahat mısın?" sorusuna sinirlenen Terim, basın mensubuna şunları söylemişti: "Sen söyle rahat ettiğini, orada oynatalım diyor, yani espri yapıyor. Size yakışan bir soru."   

Senin için hazırladığımız haberler