Mohamed Elneny için hocasından açıklama!

29.03.2021 - 15:47 | Son Güncellenme: 29.03.2021 - 15:50

Mısırlı futbolcu Mohamed Elneny, ülkesinin milli takımında görev yapan teknik direktör Hossam El-Badry ile tartışma yaşadığı gerekçesiyle gündemde. Peki gerçekten de aralarında bir tartışma var mı?

Mohamed Elneny için hocasından açıklama!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Türkiye'de önceki sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen ve şu sıralarda kariyerine İngiliz ekibi Arsenal'de devam eden Mohamed Elneny'nin, Mısır Milli Takımı'nda teknik direktör Hossam El-Badry ile tartışma yaşadığı gündeme geldi. Bu konuyla ilgili olarak El-Badry açıklamalar yaptı. Detaylar haberde...

Elneny ile hocası arasında sorun yaşadığı iddia edildi

Mohamed Elneny, Mısır'ın Kenya ile 1-1 berabere kaldıkları maçta 90 dakika boyunca yedek kulübesinde oturdu. Elneny, daha sonra El-Badry ile bu konuda tartışma yaşadı. 29 yaşındaki futbolcunun devre arasında soyunma odasına girmeyi de reddettiği ve bu probleminin ilk antrenman kampından beri devam ettiği ifade edildi. 

Elneny yalanladı

Arsenal forması giyen Mohamed Elneny, El-Badry ile yaşadığı bir sorun olmadığını ifade etti ve iddiaları yalanladı. Ancak; El-Badry'nin Komorlar maçı öncesindeki açıklamaları her şeyi özetler nitelikteydi. El-Badry, bir futbolcunun oynamadığı için üzgün olduğunu fakat; aralarında ciddi bir sorun oluşmadığını söyledi.

"Bazı insanlar başka konularla uğraşıyor"

Komorlar ile oynanacak maç öncesinde konuşan El-Badry, "Koçluk tecrübesi olsun ya da olmasın, eleştirmen ya da analist olsun bazı meslektaşlar takımın performansını objektif bir şekilde ele aldılar. Tüm dünyada Covid-19 nedeniyle bir kafa karışıklığı var. Pek çok insan bu konuyla normal bir durum gibi ilgileniyor ama bu durum üzerimizde baskı yaratıyor. Afrika Uluslar Kupası'na katılarak ilk hedefimize ulaştık. Takımda sorumluluk alabilecek birçok büyük isim var. Kenyaya seyahat ettiğimiz gün bazı insanlar başka konularla uğraşıyor" diye konuştu.

Elneny ve Ramazan ile sorunu var mı?

Ayrıca El-Badry, "Mohamed Elneny ile ilgili bir sorun yok. Komorlar'a karşı başlaması çok olası. Tüm söylenenler yalan haberlerdir. Ramazan Sobhi de milli takımdan kaçmadı. Takım doktoru muayene etti ve sakatlık sebebiyle yer alamadı" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler