Ali Asım Balkaya: Hoca olmam için "Milletvekilini arat" dediler

16.11.2021 - 09:30 | Son Güncellenme: 16.11.2021 - 14:09

Futbolculuğu döneminde uzun yıllar Adanaspor forması giyen Ali Asım Balkaya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Ali Asım Balkaya: Hoca olmam için "Milletvekilini arat" dediler

AJANSSPOR-

Adanaspor formasıyla tüm profesyonel liglerde gol atma başarısı gösteren ve Turuncu Beyazlıların tarihine geçen Ali Asım Balkaya'dan Fenerbahçe itirafı geldi.

Son olarak Kemerspor'da teknik direktörlük yapan Ali Asım Balkaya; Türkiye'de hoca olmanın zorluklarından bahsetti.

Balkaya, "3. Lig'de bile hoca olmak için siyasi referansa ihtiyaç var." dedi.

'Balic gitti, Ali Asım'ı mı aldı dedirteceğiz'

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Ali Asım Balkaya, "Adanaspor'da oynadığım dönem Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan transfer teklifi aldım. Galatasaray ve Beşiktaş'a transferim son anda olmadı. Fenerbahçe'yle anlamıştım, o dönem Balic, Real Madrid'e transfer olmuştu. Yöneticiler, 'Balic, Fenerbahçe'den Real Madrid'e gitti. Fenerbahçe'ye Ali Asım'ı mı aldı dedirteceğiz. Balic'in yerine Ali Asım olmaz' dediler." açıklamasında bulundu.

'Milletvekili'ni arat' dediler

Pro-Lisans sahibi olan Balkaya, "Türkiye'de teknik direktör olmak çok zor. 3. Lig'de bir takımla anlaştım, kulüp başkanı 'Milletvekili ya da belediye başkanını arat' dedi. 3. Lig'de böyle hoca olacaksam olmam! Bunu benim duruşuma yakışmaz. Türkiye ne yazık ki hoca olmak için siyasi güç ve lobi lazım. 10 defa İstiklal Marşı olmayan arkadaşlarımız hoca oldu." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler