Hikmet Karaman'dan uzatma tepkisi! 'Böyle olunca da insan bir şey arıyor'

08.05.2021 - 23:44 | Son Güncellenme: 08.05.2021 - 23:48

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Süper Lig'de aldıkları Fenerbahçe mağlubiyetini değerlendirdi. İşte Karaman'ın açıklamaları...

Hikmet Karaman'dan uzatma tepkisi! 'Böyle olunca da insan bir şey arıyor'

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 40. haftasında Fenerbahçe'ye son dakika golü ile mağlup olan Ankaragücü'nde Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu.

 

Karşılaşmaya iyi başladıklarını vurgulayan Karaman, ''Maçın ilk 45 ve 30 dakikası çok önemli. Hem iyi başladık hem de 1-0 öne geçtik. 1-0'dan sonra minimum 2-0 olması lazımdı. Belki Alper bugün haftanın adamı olacaktı. Ozan'ın orta sahaya geçmesi bir anda orta sahadaki güç dengesini değiştirdi ve nitekim gol geldi. Devreye 2-1, 3-1 girmemiz gerekiyordu. Ben zaten kenar değişikliği yapılmadan mutlaka ikiyi istiyordum ve oyun lehimize dönecekti'' dedi. 

'Bilmiyorum gerçek uzatma mı değil mi'

Saha içinde Fenerbahçe'nin hamle gücüne biz de cevap vermeye çalıtıklarını aktaran Karaman, maçın 7 dakika uzaması hakkında da konuştu:

 

''Alper'in bir pozisyonu var kaleci ayağıyla çıkardı. 7 dakika uzatma var bilmiyorum gerçek uzatma mı değil mi. Çünkü son bölümde golü yedik. Böyle olunca da insan bir şey arıyor. Aslında 3. stoperi de aldık ve 2 oyuncu boşta duruyor. O yan topları kesmekti amacımız ama maalesef basit bir gol yedik. 3 haftadır 85, 88, 97'de mağlubiyetleri yaşadık. Ama bugün Börven'in dışında oynadığımız zaman daha farklı olabiliyor''

'2 final maçımız var'

Ligde kalan haftaları değerlendiren Karaman, ''2 final maçımız var. Üzgünüz. İlk devre oyunu bitirmeliydik, bence kilit nokta bu. Maç kazanmamız lazım. Deplasmana gideceğimiz maçı yüzde yüz kazanmamız lazım." diyerek sözlerini noktaladı. 

Senin için hazırladığımız haberler