Hikmet Karaman’dan bir ilk! 23 yıl sonra ilk kez

03.03.2021 - 22:53 | Son Güncellenme: 03.03.2021 - 22:56

Son dakika haberleri… MKE Ankaragücü’nün tecrübeli teknik adamı Hikmet Karaman, 23 yıllık teknik direktörlük kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi. Bugün oynanan Ankaragücü - Galatasaray maçında, son derece kritik bir 3 puan kazanan başkent ekibi kümeden biraz olsun uzaklaşırken; Hikmet Karaman ise Fatih Terim karşısında yıllar sonra kazanmasını bildi. İşte detaylar…

Hikmet Karaman’dan bir ilk! 23 yıl sonra ilk kez

AJANSSPOR - HABER

Yaklaşık 1 ay önce MKE Ankaragücü’nün başına getirilen Hikmet Karaman, başkent ekibindeki kötü gidişatı durdurabilmek için anlamlı bir 3 puan kazandı. Lig birincisi Galatasaray’dan evinde 3 puan alan ekip, bu galibiyetle son sıradan kurtuldu.

Fatih Terim’den yana şansı yaver gitmiyordu

Bu yıl, 26 müsabakaya çıkan ekip; 6. galibiyetini Hikmet Karaman’ın yönetiminde elde etmiş oldu. Öte yandan, 60 yaşındaki teknik adam, 23 yıllık teknik direktörlük kariyerinde ilk kez Fatih Terim’i alt etti.

Kariyeri boyunca, Fatih Terim ile 8 kez farklı kategorilerde karşılaşan Karaman, bu karşılaşmaların 7’sinde mağlubiyet alırken; 1 beraberlik almıştı. Ankaragücünün tecrübeli antrenörü, bugün ilk kez Fatih Terim’e karşı galip geldi.

Hikmet Karaman, Fatih Terim’i 2-1 alt ettiği maçta, Ankaragücü’nün galibiyet gollerini 45+1’de penaltıdan İbrahim Akdağ ve 55. dakikada Saba Lobjanidze kaydetti. Galatasaray’ın tek golünü 90+2’de Kerem Aktürkoğlu attı.

Senin için hazırladığımız haberler