Hidayet Türkoğlu'ndan yalanlama

06.10.2021 - 21:34 | Son Güncellenme: 06.10.2021 - 22:32

Basketbol haberleri... Hidayet Türkoğlu, aday olmayacağı iddialarını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yalanladı. İşte detaylar...

Hidayet Türkoğlu'ndan yalanlama

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Ajansspor'da bugün yayınlanan haberi yalanladı. Türkoğlu, sosyal medya hesabından bir tweet atarak, haberimizin doğruyu yansıtmadığını savundu. Ajansspor, haberinde basketbol kulislerinde Ankara'da Türkoğlu'na olan desteğin azaldığının ve aday olmayabileceğinin iddia edildiğinin konuşulduğunu belirtmişti. Türkoğlu ise bu haberi yalanladı.

Bir dönem daha talip olacak

TBF kaynaklarına göre de Türkoğlu, daha önce açıkladığı gibi, gelecek ay yapılacak seçimlerde tekrar aday olacak. 2016'dan bu yana TBF Başkanlığı'nı yürüten Türkoğlu, bir dönem daha basketbolun yönetimine talip olma konusunda kararlı. Türkoğlu cephesi, aday olmayacağı yönündeki haberlerin ise gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Türkoğlu, Erdenay ve Kunter yarışacak

Kasım ayında yapılacak olan TBF seçimlerinde Hidayet Türkoğlu'nun yanı sıra eski başkanlardan Harun Erdenay ile eski basketbolculardan Erman Kunter de yarışacak. Erdenay ve Kunter de yaptıkları açıklamalarda başkanlık yarışına gireceklerini açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler