Hermoso'nun menajeri Galatasaray'ın teklifini diğer büyüklere sundu!

31.08.2024 - 13:37 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 13:40

Süper Lig devi Galatasaray'ın transfer etmek istediği Mario Hermoso'nun menajeri Süper Lig ekiplerini arayarak Cim Bom'dan fazla para istedi. Detaylar...

Hermoso'nun menajeri Galatasaray'ın teklifini diğer büyüklere sundu!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Galatasaray'ın transfer etmek için anlaşma sağladığı Hermoso transferinde yeni gelişmeler yaşandı. Cim Bom'un teklifini alan Hermoso'nun menajeri başka Süper Lig ekiplerini arayarak yüksek ücrete imza attıracağını söylediği iddia edildi. Detaylar...

Diğer Süper Lig ekiplerini aradı

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; “Galatasaray ile anlaşan Mario Hermoso'nun menajeri, Süper Lig'den başka takımları da bugün aradı ve Galatasaray ile anlaşılan şartların, '300-500 bin euro üstüne ister misiniz? Dedi. İki büyük kulüpten ret cevabı aldı. Garip biri.”


Roma teklife yaklaşamadı

Haberin detaylarına göre ise; Galatasaray, Mario Hermoso ile imza parası ve maaş ile birlikte yıllık toplam 5.5 milyon euro'dan 3 yıllık anlaşmaya vardı. Roma'nın teklifi, bu teklifin yarısına yakın! Galatasaray'ın Hermoso ile anlaşmaya vardığı şartlar Roma'nın çok önünde.

''Menajeri İtalyan ve parayı seviyorlar''

Burhan Can Terzi ise Hermoso transferi hakkında şu şekilde bilgi verdi:

"Djalo dün Roma'ya gitse, Hermoso bugün İstanbul'a inmişti. Djalo olmayınca Hermoso'ya girdiler. Ama Roma'nın teklifi maaşta dahi Galatasaray'ın 2.3 milyon Euro altında. Menajeri İtalyan ve parayı seviyorlar, Roma'nın son teklifini bekliyorlar. Hermoso hala İstanbul'a daha yakın."

Senin için hazırladığımız haberler