"Her şey Falcao'nun kalıp kalmayacağına bağlı"

17.07.2020 - 16:49 | Son Güncellenme: 17.07.2020 - 16:57

"Her şey Falcao'nun kalıp kalmayacağına bağlı"

Kolombiya Ligi maçlarının yayıncısı Canal Win Sports'tan içerik editörü Eder Torres, Süper Lig maçlarının gelecek sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağı ve Radamel Falcao'nun durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Eder Torres, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

"Süper ligi yayınlamaktan dolayı memnunuz"

'Süper Lig'i yayınlamaktan memnun musunuz?' sorusu üzerine Torres, "Evet, memnunuz. Tabii, bizim motivasyonumuzu Falcao'nun orada olması ve oynaması. Yüksek bir lig olarak görüyorum. Süper ligi yayınlamaktan dolayı memnunuz" dedi.

Her şey Falcao'ya bağlı...

Falcao'nun durumuna göre hareket edeceklerini vurgulayan Torres, "Elbette, Falcao'ya bağlı her şey. Yeni durumu değerlendireceğiz. Falcao devam edecekse ona göre durum değerlendirmesi yapacağız. Devam edecekse ona göre bir rota çizeceğiz. Kalıp kalmayacağına göre hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.

"Inter Miami'den bir ilgi olabilir ama..."

Son olarak Torres, "Falcao eğer devam ediyorsa bizim için iyi bir opsiyon. Devam etmiyorsa başka bir yönelimimiz olacak. Her şey Falcao'nun orada kalıp kalmayacağına bağlı. Inter Miami'den bir ilgi olabilir ama bu resmiyete dökülmüş bir bilgi değil. Buna göre biz bir değerlendirme yapacağız Türk ligini yayınlamaya devam edecek miyiz? Etmeyecek miyiz? Falcao'nun Galatasaray ile devam edeceği yönünde. Falcao kalırsa ligi gelecek sezonda Süper ligi yayınlayabiliriz. Ama Falcao'nun kalma olasığı yüksek diyebilirim Galatasaray'da" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler