Galatasaray'da Kaan Ayhan kırmızı kart ve Molde eşleşmesini değerlendirdi

15.08.2023 - 23:13 | Son Güncellenme: 15.08.2023 - 23:26

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Galatasaray, Olimpija Ljubljana'yı 1-0 yendi. Kaan Ayhan, Torreira'nın kırmızı kartı ve Molde eşleşmesi hakkında konuştu.

Galatasaray'da Kaan Ayhan kırmızı kart ve Molde eşleşmesini değerlendirdi

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda mücadele eden Galatasaray, Sloven rakibi Olimpija Ljubljana karşısında rövanş maçına çıktı. İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanan Sarı-Kırmızılılar, kendi evinde ise 1-0 galip geldi.

Maçın ardından Kaan Ayhan konuştu

Zorlu mücadelenin ardından Galatasaray'ın stoperi Kaan Ayhan, yıldız önlibero Lucas Torreira'nın 64. dakikada gördüğü kırmızı kart hakkında konuştu. Ayrıca başarılı savunmacı, play-off turundaki rakip hakkında düşüncelerini açıkladı.

"Kırmızı karttan sonra oyunun karakteri değişti"

Kaan Ayhan, "Çok iyi bir ilk yarı gördüm. Sonra ikinci yarı erken kırmızı karttan sonra oyunun karakteri değişti. 90 dakika iyi mücadele ettik" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Cimbom'un rakibi Molde! Eski Galatasaraylı turu getirdi...
Habere Git

"Oynadığımda kendimi iyi hissediyorum"

Sözlerine devam eden Ayhan, "Bu şekilde ligde de devam etmek istiyorum. Son senelerde en çok stoperde oynadım. Hoca da biliyor bunu. Baya da kullanıyor bu özelliğimi. Oynadığımda da kendimi iyi hissediyorum" dedi.

"Trabzonspor maçını da kazanmak istiyoruz"

Ligde oynanacak Trabzonspor maçı hakkında konuşan Kaan Ayhan, "Bu maç moralimiz için önemliydi. Aynı zamanda ülke puanı için iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Trabzonspor maçını da kazanmak istiyoruz. İlk lig maçında istediğimiz sonucu alamamıştık" açıklamasını yaptı.

"Hepimiz Molde ile eşleşmek istedik"

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'ndaki rakibi Molde oldu. Bu konu hakkında Kaan Ayhan, "Takımda hepimiz Molde ile eşleşmek istedik. Milli takım ile Faroe Adaları'nda çok da güzel anılarımız yok. Benim isteğim, tercihim Molde'ydi. Böyle devam ederek Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler