Bahaddin Güneş: ''Şampiyonluğumu elimden aldılar''

31.07.2021 - 16:53 | Son Güncellenme: 31.07.2021 - 17:00

Hekimoğlu FK Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, açıklamalarda bulundu. Güneş, gelecek sezon TFF 2. Lig'de şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Bahaddin Güneş: ''Şampiyonluğumu elimden aldılar''

AJANSSPOR - HABER

Hekimoğlu FK Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, Radyospor'a konuştu. Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz tarafından sunulan Üçleme programına konuk olan teknik adam, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

'Şampiyonluğumu elimden aldılar'

Pandemi öncesi başlayan sezonda adım adım şampiyonluğa gidilirken, pandemi dolayısıyla şampiyonluklarının ellerinden alındığını belirten Bahaddin Güneş, şöyle konuştu: "Benim önceki sezon Ankara Demirspor’un hocasıyken, pandemiden dolayı şampiyonluğumu elimden aldılar. Aynı şekilde Hekimoğlu'nda da benzer durum yaşanınca sayın başkanımız Celil Hekimoğlu, "Hocam sen de şampiyonluğu kaçırdın ben de. İkimiz de mağdur olduk. Şimdi gel memleketine, beraber şampiyon olalım" dedi. Şimdi buradayız bakalım, hedefimiz de üst lige yükselmek olacak."

'Yaş ortalamasını düşürdük'

Uzun vadeli planlamalar yapılsa da kısa vade planların konuşulduğunu belirten Güneş, bu doğrultuda yaş ortalamasını düşürdüklerini ve hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini belirtti. Güneş, "Türk futbolunda gerçekleri konuşmak gerekirse, kısa vadeli planları konuşmak daha önemli görülüyor. Biz yaş ortalamasını 22-23'e düşürdük ve hedefsiz değiliz kesinlikle. Şu ana kadar 7-8 oyuncumuz takımdan ayrıldı, bunun yanında gelecek vaat eden isimlerle de anlaştık." diye konuştu.

'Her sezon grubun biri daha zorluyor'

Kırmızı ve Beyaz gruplardan birinin her sezon diğer gruptan daha zor olduğunu belirten Bahaddin Güneş, şu ifadeleri kullandı: "Geçen sene Afyon Afjet takımı ile ben de Hekimoğlu'nun grubundaydım. Evet her sezon grubun biri diğerinden daha zorlu oluyor. Bazı takımlar, aşırı derecede para harcıyorlar. En az 17'den başlıyor, 25-30'a kadar harcamalar yapılıyor. Böyle yapınca, ilerde çok daha zorluklar yaşanıyor. Fakat Celil başkanımız böyle değil, çok güzel araştırmalar yapıyor sağ olsun."

'Trabzon'da teknik direktör olmak daha zor'

Tecrübeli teknik adam, teknik direktörlüğün zorluğuna değinirken bu işi Trabzon gibi futbolla yatıp kalkan bir şehirde yapmanın daha da zor olduğunu belirtti. Güneş; "Normal şartlarda teknik direktörlük zordur ancak Trabzon'da teknik direktör olmak daha zordur. Çünkü biliyorsunuz ki Trabzon'da herkes futbolu biliyor" dedi.
 

Senin için hazırladığımız haberler