Hedef 2 kaldı, birilerini korku saldı!

19.05.2015 - 00:59 | Son Güncellenme: 19.05.2015 - 00:59

Kıran kırana süren şampiyonluk yarışında Galatasaray’ın Gençlerbirliği’ni 1-0 yenerek en yakın rakibine 3 puan fark atması ve liderliğini sürdürmesi başta rakiplerini, yöneticilerini, yandaşlarını, bazı tv yorumcularını, kısaca Galatasaraylılar dışında herkesi rahatsız etti.

Spor Toto Süper Lig'de 32. haftayı geride bırakırken, 3 takım da nefes nefese sürdürdükleri şampiyonluk yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe rakiplerini yenerken, Beşiktaş çok kritik Konya maçında 1-0'lık mağlubiyet sonrası "benden bu kadar" deyip şampiyonluğa havlu attı.

Kıran kırana süren şampiyonluk yarışında Galatasaray’ın Gençlerbirliği’ni 1-0 yenerek en yakın rakibine 3 puan fark atması ve liderliğini sürdürmesi başta rakiplerini, yöneticilerini, yandaşlarını, bazı tv yorumcularını, kısaca Galatasaraylılar dışında herkesi rahatsız etti.

4. yıldız mücadelesi yapan 2 takımdan Galatasaray’ın kendi evinde Gençlerbirliği’ni süper yıldızı Snijeder’in attığı golle 1-0 yenmesi ve liderliğini sürdürmesi rakiplerinin kimyasın bozdu..

Sarı kırmızılı takımın bileğinin hakkıyla kazandığı maçta aldığı galibiyet değil de, Gençlerbirliği kalecisinin Ferhat’ın yediği gol gündem oldu. Galatasarayın galibiyetine gölge düşürmek için kirli eller, kirli beyinler yine görev başındaydı. Yazdılar, çizdiler. Tv'de ise atıp tuttular. Galatasaray’ın  galibiyetini değil de, Gençlerbirliği kalecisi Ferhat'ın yediği golü ve Stancu’nun son saniyelerde kaçırdığı golü irdeleyip durdular..

Böyle gol yenirmiymiş? Yok kaleci elini çekmiş. Yok şöyle olmuş. Yok Stancu bilerek golü atmamış. Mış mış ta mış mışşşşş!!!!
Yok ya!!!
Resmen kaleciyi ve Stancu’yu  günah keçisi ilan ettiler. Ligimizde hiç bir kaleci böyle gol yemedi. Hiçbir oyuncu böyle gol kaçırmadı sanki.
El insaf!!!!

Rakip takımın maçlarında hiç böyle şeyler olmuyor (!) Sadece Galatasaray maçlarında oluyor..
Rakip takımların maçları şaibesiz, kusursuz  dört dörtlük(!) bitiyor. Hepsi alınlarının teriyle kazanıyor

Hop!!! işte orda durun!!!!
Siz galip gelirken her şey mubah, Galatasaray galip gelirken olur mu? ahhh !!!

Biz de çok iyi bir söz vardır; "Dinime küfreden Müslüman olsa" bunların ki de o hesap.
Siz önce kendinize bakın…

Ya yöneticiler? Ben miyim 3 Temmuz sürecinde tapelere  muhattab olan? Şikeci damgası yiyen. Hapse giren, UEFA'dan men cezası alan, 2 yıldır Avrupa kupalarına katılamayan, ben miyim?
Bir de dürüstlükten, ahlaktan bahsediyorsunuz.!!!
Geçiniz!!!!!

Söylemler öyle yerlere gidiyor ki, bu söylemlere futbolcular bile katılıyor. Hem de genç oyuncular. gaza gelip pişman olacakları açıklamalar yapıyor.. Beşiktaş’ın genç file bekçisi Günay da gaza gelip açıklama yapanlardan..

Gençliğine ve tecrübesizliğine veriyorum. Galatasaray maçı sonrasında "Herkes şampiyonun belli olduğunu söylüyor ama haftaya kalede kurtarabileceği topta elini çeken bir kaleci olmayacak" gibi talihsiz bir açıklama yapıp, daha sonra da Konya maçında kornerden golü kalesinde gördü.
Ya (!!) Günay bey  nasılmış? Şimdi sorarım sende şike mi yaptın? Bilerek mi topu içeri attın? Ne cevap vereceksin?
"İğneyi kendine çuvaldızın başkasına batır." Öğreneceğin çok şey var. Sana tavsiyem sadece işini yap. İleri de pişman olacağın şeyler yapma. Önünde uzun bir yol var. Daha çok genç ve çok tecrübesizsin.

Ya yorumculara ne demeli? Yorum değil adeta "forum" yapıyorlar.
Aman Allahım!!!! 
Felaket tellalları. Herkes bir yol tutmuş gidiyor. Yapıcı değil, yıkıcı yorumlar. Resmen yangına körükler gidiyorlar. Ortamı gerecek açıklamalar. Galatasaray maçında golü yiyen kaleci Ferhat a demediklerini bırakmadılar canlı yayında..
Ayıptır!!!

Herkes karşısındakini kendisi gibi bilirmiş. Galatasaray Hamza hoca ile birlikte çok büyük bir ivme yakaladı. Rakipleri ise  baka kaldı. Son 2 haftaya üç puan farkla lider giriyor. Galatasarayın bu başarısı rakiplerinin sinirlerini ve kimyasını bozdu. Sağa sola saldırıp gündeme değiştirmeye çalışıyorlar.

Neden?
Çünkü Galatasaray aldı başını gidiyor. Belki de 2 hafta sonra şampiyonluğunu ilan edecek.
Bu da bazı kesimleri rahatsız ediyor…
"
4. yıldız takmaya hazırlanan Galatasaray bunu yapmamalı. Yaparsa bir ilke daha imza atacak. Bu kadar ilke imza atan bir takım, unvanlarına bir yenisini daha eklememeli" diye çırpınıp duruyorlar. Galatasaray’ın galibiyetlerine gölge düşürmek, önünü kesmek, engellemek  için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar.
Ama; nafile!!!

Bilmiyorlar ki; Galatasaray'ı kimse engelleyemez. Hedef koyduğu her şey için sonuna kadar mücadele eder. Lekesiz, tertemiz, rakiplerinin yapamadığı bir şekilde..
Siz isteseniz de istemeseniz de….

Senin için hazırladığımız haberler