Galatasaray- NK Olimpija Ljubljana Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

15.08.2023 - 09:04 | Son Güncellenme: 15.08.2023 - 20:11

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Slovenya ekibi Olimpija’yı 3-0 mağlup eden Galatasaray ikinci maçına çıkıyor. Maç ne zaman, hangi kanalda ve 11'ler gibi detaylar haberde.

Galatasaray- NK Olimpija Ljubljana Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Slovenya ekibi Olimpija’yı 3-0 mağlup eden Galatasaray, rövanş maçına çıkıyor. Rams Arena Stadı'nda oynanacak olan ikinci maçın muhtemel ilk 11'leri merak edilirken kanalı ve saati de araştırılmaya başlandı. Detaylar...

Galatasaray - Olimpija maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Rams Arena'da  oynanacak olan Galatasaray - Olimpija maçı 15 Ağustos 2023 Salı günü saat 21:00'da başlayacak. Maç, D Smart platformundaki Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

İlk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan, Emin, Angelino, Berkan, Torreira, Barış, Mertens, Kerem, Icardi.

NK Olimpija Ljubljana: Vidovsek, Jorge Silva, David Sualehe, Karamatic, Nukic, Ratnik, Muhamedbegovic, Seslar, Posavec, Doffo, Pedro

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan orta sahaya 40 milyonluk yıldız!
Habere Git

İlk maç 3-0 bitti

8 Ağustos günü oynanan NK Olimpija Galatasaray maçı 3-0 skorla sarı lacivertlilerin galibiyeti ile sonuçlandı.

Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Halil Dervişoğlu ile kaydedilen goller sarı lacivertlilere puan avantajı kazandırdı.

Diğer rakipler belli

Play-off etabına uzanan takım Klaksvik ve Molde eşleşmesinin galibiyle gruplara kalma mücadelesi verecek. Maçlar 22/23 Ağustos ve 29/30 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Maçın hakemi belli oldu

Maçı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Marco Guida yönetecek. Yardımcıları Ciro Carbone ve Alessio Berti olacak. 

Galatasaray'da eksikler kimler?

Galatasaray'da Zaniolo'nun oynaması beklenmiyor. UEFA listesine bildirilmeyen Tete, Olimpiu Morutan, Yusuf Demir ve Kerem Demirbay da Slovenya temsilcisine karşı görev yapamayacak.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya geliyor. İlk maçı 3-0 kazanan ve tur kapısını aralayan Cimbom, taraftarı önünde de kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Okan Buruk, karşılaşma öncesinde "Bizim tek hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonlar Ligi’nde olmak. Galatasaray’ın hedefi Avrupa’da kupa kazanmak. Bu tüm Türk takımlarının hedefi. Geçen sene bizim başarılı olmamızın sebebi bütün oyuncuların inanması ve yüzde 100’ünü vermesi. Soyunma odasından, kulübeden net bir şekilde görüyorduk. Aynı şeyi tekrar yakalayacağız. Biz şampiyon olduk diye hedefimiz bitmedi. Tekrar Şampiyonlar Ligi’ne girmek orada tekrar başarılı olmak." açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Arjantinli orta saha
Habere Git

D-Smart GO'ya nasıl ve nereden üye olunur?

D-Smart GO’ya web sitesinden ve mobil uygulamalardan üye olabilirsiniz. www.dsmartgo.com.tr ana sayfasında yer alan ‘Üye Ol’ bağlantısına tıklayıp adımları takip ederek D-Smart GO üyeliğinizi oluşturabilirsiniz.D-Smart GO IOS ve Android uygulamaları ana ekranında yer alan ‘Bana Özel’ ekranında yer alan ‘Üye Ol’ bağlantısına tıklayıp adımları takip ederek D-Smart GO üyeliğinizi oluşturabilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler