"Hayata Dair Sohbetler" Radyospor'un katılımıyla gerçekleştirildi!

22.03.2018 - 13:54 | Son Güncellenme: 22.03.2018 - 13:54

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gerçekleştirilen Hayata Dair Sohbetler'in bu haftaki konukları Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül ve Radyospor'un programcılarından; Bilgin Gökberk, Sabri Ugan, Hasan Bek ve Orkun Yazgan oldu.

Spor gündemi ve farklı konuların ele alındığı organizasyona dair; Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Kurumsal İletişim Müdürü Canan Soysal, Radyospor'a bağlandı ve değerlendirmelerde bulundu.

Organizasyona dair görüşünü aktararan Barış Ertül, "Radyospor'un ulusal olması ile birlikte, sahaya inmesi için başlattığımız 'Davet edin, gelelim' projesi var. Bugün de bunların ilkini yapmış olduk. Sabiha Gökçen'in panelleri var ve bu da üçüncüsüymüş. Bizi de davet ettiler, biz de kendi organizasyonumuzun startını verdik. Bizi çok güzel ağırladılar, çok güzel bir kalabalık vardı. Futbolun felsefesinden günümüze kadar birçok şeyi soru-cevap şeklinde gerçekleştirdik. Canan Soysal (İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Kurumsal İletişim Müdürü) bizimle birlikte olan bağlantılı kişiydi. Bizim için de bir ilkti." ifadelerini kullandı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Kurumsal İletişim Müdürü Canan Soysal ise, "Çok keyifli, lezzetli bir sohbetti.  'Hayata Dair Sohbetler' için çalışanlar ile bir araya geldik. Futbolu konuştuk ama kahvehane ve mahalle ortamından daha uzak; 'Futbol hayatın neresinde, toplum olarak nasıl bakıyoruz?' sorularının yanıtlarını birbirinden değerli isimlerle konuştuk. Çok değerli bir iş birliği oldu. Bizim için de önemli bir yıl, Sabiha Gökçen Havalimanı'nı devralmamızın 10. yılı. Bu birliktelik, daha da anlamlı kıldı. Radyospor ailesine çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler