Hatayspor'dan son dakika Boupendza açıklaması! Galatasaray...

01.02.2021 - 12:51 | Son Güncellenme: 01.02.2021 - 23:01

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Hatayspor, Aaron Boupendza'nın geleceğiyle ilgili açıklama yaptı. Galatasaray, Boupendza'yı transfer edecek mi, Hatayspor'a nasıl bir teklif yaptılar? Hatayspor'dan resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Hatayspor'dan son dakika Boupendza açıklaması! Galatasaray...

Mbaye Diagne'yi İngiliz ekibi West Bromwich Albion'a kiralayan Galatasaray, forvet transferinde atağa kalktı.

Mostafa Mohamed'i transfer eden Galatasaray, Hatayspor'un golcüsü Aaron Boupendza'ya teklif yaptı. Resmi açıklama Hatayspor Asbaşkanı Ethem Sunar'dan geldi. Detaylar haberimizde... 

"Galatasaray'ın teklifini kabul etmedik"

Hatayspor Asbaşkanı Ethem Sunar, Boupendza için Galatasaray'dan sabah saatlerinde teklif aldıklarını açıkladı. Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hatayspor Asbaşkanı Ethem Sunar şunları söyledi:

"Sabah saatlerinde Galatasaray ile bir temasımız oldu ama indirime yanaşmayacağımızı söyledik. Galatasaray'ın son teklifi futbolcu takası ve biraz para. Ama o teklif bize uymayacağı için kabul etmedik. Boupendza için 10 milyon Euro ve oyuncunun sonraki satışından %25'lik pay talep ediyoruz. Önceki gün yaptığım açıklamada, 'Galatasaray'dan herhangi bir oyuncu benim takımımda oynayamaz' derken, Galatasaray'ın verdiği paraları veremeyiz anlamında söyledim. Yoksa Galatasaraylı futbolculara saygı duyuyorum." dedi.

'Trabzonspor da istedi'

Boupendza için Trabzonspor'un da girişiminin olduğunu söyleyen Ethem Sunar, "Trabzonspor'un Boupendza için bir talebi oldu. Bütçe ve rakam konusunda onlarla anlaşamadık" açıklamasını yaptı.

"Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılacağız"

Fenerbahçe maçında sürpriz yapacaklarını belirten Sunar, "Fenerbahçe maçını kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe karşısında sürpriz yapacağımıza inanıyorum. Her takım bizi ciddiye almak zorunda, biz bir takımız. Bu çok önemli bir etken. Yönetimiyle, futbolcusuyla, teknik heyetiyle biz öyleyiz. Fenerbahçe maçından da galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Fenerbahçe önüne gelen her futbolcuyu alıyor inşallah hedeflediklerine ulaşırlar ama her futbolcuyu almakla hedefe ulaşılmaz bunu doğru bulmuyorum, bu benim şahsi fikrim. Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler