Hatayspor'dan Nijeryalı forvete teklif!

27.01.2024 - 17:39 | Son Güncellenme: 27.01.2024 - 17:49

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Hatayspor, İtalya Ligi'nde Cremonese forması giyen Nijeryalı forvet David Okereke için teklif yaptı. Detaylar.

Hatayspor'dan Nijeryalı forvete teklif!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında bu akşam Yukatel Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Atakaş Hatayspor, kadrosunu güçlendirmek için de transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hatayspor, David Okereke için teklif yaptı

Napoli Press sitesinde yer alan habere göre; Hatayspor'un, İtalya Serie B Ligi'nde 2. sırada yer alan ve Cremonese forması giyen David Okereke için teklif yaptığı belirtildi.

Satın alma opsiyonu 1.8 milyon Euro

Haber, Akdeniz ekibinin Nijeryalı forveti sezon sonuna kadar kiralama teklifi yaptığı ve satın alma opsiyonunun da 1.8 milyon Euro olduğu ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Recep Uçar gitti, Burak Yılmaz geliyor!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 26 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon forma giydiği 18 karşılaşmada 2 gol ve 2 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Okereke kariyerinde Cremonese dışında Club Brugge, Venezia, Spezia, Cosenza, Lavagnese ve Abuja College formalarını giydi. Golcü oyuncu Nijerya Milli Takımı'nın U23 formasını da 1 kez giydi ve 1 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Manchester United resmen açıkladı! Kale Altay Bayındır'ın
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler