"Hata yapmıyorsan, hiçbir şey yapmıyorsun demektir"

10.07.2020 - 08:51 | Son Güncellenme: 10.07.2020 - 08:55

Beşiktaş'ta genç futbolcu Rıdvan Yılmaz'ın yerine Kasımpaşa maçında Caner Erkin ilk 11'de maça başladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'la aynı dönemde forma giyen Ali Eren Beşerler, Yalçın'ın bu hamlesini değerlendirdi. Rıdvan Yılmaz kalan maçlarda oynayacak mı?

"Hata yapmıyorsan, hiçbir şey yapmıyorsun demektir"

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kasımpaşa maçında genç sol bek Rıdvan Yılmaz’ın yerine Caner Erkin’e şans verdi. Caner Erkin, maçta 1 asiste imza attı. Pekiyi, Sergen Yalçın Rıdvan Yılmaz’ı bundan sonraki süreçte nasıl değerlendirmeli? Şans verecek mi? İşte yanıtı…

Caner Erkin, Kasımpaşa maçında asist yaptı

Beşiktaş’tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Caner Erkin, ilk 11’de başladığı Kasımpaşa mücadelesinde Boyd’un attığı ilk golde asisti yapan isim oldu.

Rıdvan Yılmaz ilerleyen haftalarda oynayacak mı?

Sergen Yalçın, “Rıdvan Yılmaz’ı dinlendiriyoruz. Hata yaptığı için değil, sonrasını düşündüğüm için oyundan çıkardım. Ayrıca performansa göre formalar değişebilir. Bunlar normal” dedi. Yalçın, hazır olması halinde genç oyuncuyu yine 11’de kullanmayı düşünüyor.

Ali Eren Beşerler’den genç oyunculara destek

Sergen Yalçın ile aynı dönemde forma giyen Beşiktaş’ın eski oyuncularından Ali Eren Beşerler, bu hamle hakkında konuştu. Türk futbolunun geleceğinin genç oyuncularda olduğuna dikkati çeken Beşerler, ilerleyen dönemlerde genç futbolcuların şans bulmaya devam etmesi gerektiği fikrinde.

“Hata yapmazsan hiçbir şey yapmıyorsun demektir”

Beşerler, ”Genç oyuncular hata yapar. Fakat; genç oyuncuları hata yaptı diye bitirmemek lazım. Futbolculuk dönemimde ben de hatalar yaptım. Hata yapmazsan, hiçbir şey yapmıyorsun demektir. Rıdvan’ın psikolojik durumu çok önemli. Rıdvan’ın yaptığı hataları herkes yapıyor. Kritik dönemde olduğu için göze battı. Oynayıp da hata yapmayan biri var mı? Gençleri kazanmamız gerekiyor. Öz kaynak düzeni çok önemli” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler