Hasan Surözü kimdir? Nereli? Hasan Surözü kaç yaşında?

18.07.2024 - 18:51 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 19:03

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde olan ve yönetime giren Hasan Surözü kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Detaylar...

Hasan Surözü kimdir? Nereli? Hasan Surözü kaç yaşında?

AJANSSPOR HABER

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF Başkanı seçilmesiyle beraber Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde yer alan Hasan Surözü kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Hasan Surözü kimdir?

Adanaspor Asbaşkanı olan Hasan Surözü 1968 yılında Adana'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş dünyasına atılan Surözü, Türkiye'nin farklı şehirlerinde özellikle havalimanlarında restoranlar açarak adını duyurmaya başladı. İstanbul'da açtığı restoranlarla başarı elde eden Surözü, bu başarıyı yurtdışına taşıma hayalini kurmuş ve sonunda New York'ta John F. Kennedy Havalimanı'nda ve Birleşmiş Milletler Merkez Binası'nın karşısında 'Eat&Go' adlı restoranı açarak bu hayalini gerçekleştirdi. Türk lezzetlerini yabancılara sevdirme konusunda başarı elde etmek isteyen Surözü, restoranlarında Türk mutfağının önemli ürünlerini tanıtmıştır. Ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Surözü, aynı zaman Federasyon Sorumluluğu gibi sportif faaliyetlerde de etkin rol almaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler