Hasan Kartal: "Vedat Muriqi'ye birkaç teklif var"

30.05.2019 - 19:09 | Son Güncellenme: 30.05.2019 - 16:10

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, yeni teknik direktör İsmail Kartal, takıma veda eden Okan Buruk ve Vedat Muriqi'nin transfer durumu hakkında TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Kartal'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Çok iyi bir hocayla ayrıldık çok iyi bir hoca ile de yolumuza devam etmeye başladık. İnşallah önümüzdeki sezon çok daha iyi bir Rizespor olur, Rizespor'u çok daha iyi bir şekilde seyrederiz diye düşünüyorum.

Okan Buruk'la neden ayrıldınız?

Okan Buruk'un genelde İstanbul'da yaşama düşüncesi vardı ailesinden dolayı. Ailesi İstanbul'da yaşıyor çünkü. Tabii düşünceleri o yönde olunca bizde bir şey söylemedik. İyi bir hocamızdı, diyaloglarımız da iyiydi hiçbir problem yaşamadık. Ve güzel bir sezon geçirdik kendisiyle. Şimdi de başarılar biliyorum kendisine. Kısaca ailevi nedenlerden dolayı ayrıldık.

Başakşehir diyaloğu geçti mi aranızda?

Bana öyle bir şey demedi. Ayrıldığımızda kendisine henüz teklif gelmemişti kendisine. Ama zannediyorum ki iyi bir teklif gelirse  tabii ki İstanbul takımlarını tercih eder. Okan hocaya kırgınlığımız yok onun da bize yok.

Vedat Muriqi hangi takıma gidiyor?

Vedat Muriqi'yi isteyen birkaç takım var ama hiçbiriyle daha kesin bir görüşmemiz olmadı. Nereye gideceğini de bilmiyorum ama şu anda yeni gelen hocamız da Vedat Muriqi'yi beğeniyor. Gitmesinden taraf değil. Vedat da iyi bir çocuk. Hayırlısı neyse o olur inşallah.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler