Hasan Kartal: ''Bu hakem değil bunu sokakta bulup getirmişler''

11.09.2020 - 22:08 | Son Güncellenme: 11.09.2020 - 22:14

Çaykur Rizespor son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'dan Arda Kardeşler açıklaması geldi. Kartal, hakem hakkında neler söyledi? İşte detaylar...

Hasan Kartal: ''Bu hakem değil bunu sokakta bulup getirmişler''

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, sahalarında Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettikleri karşılaşma sonrası hakem Arda Kardeşler hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

"Bu hakemin bir daha sahalarda olmaması lazım"

Hakemin kararlarını eleştirerek sözlerine başlayan Kartal, "Bir şey söylemeye gerek yok. Türkiye gördü. Bu hakemlerle lig biter mi, olacak iş mi? Böyle bir şey olmaz bunu kabul etmiyoruz. Hiç değilse bir tutar tarafı olur… VAR’a gitmiyorsun, sarı kart gösteriyosun. İki penaltıdan kendisi de emin değil. Daha birinci maçtan bunu yapmanını alemi yok. Bu adamlarla mı ligi bitireceğiz biz? Bu hakemin bir daha sahalarda olmaması lazım" dedi. 

"Başkan, başkan yardımcısı, tüm Türkiye gördü"

Her şeyi tüm Türkiye'nin gördüğünü ifade eden Kartal, "Başkan, başkan yardımcısı, tüm Türkiye gördü. Böyle hakem olmaz. Bu hakem değil bunu sokakta bulup getirmişler. Diyecek bir şey yok. Sezonun ilk maçı olaylı başladı, bir hakem bu şekilde başlattı. Bu hakemi de takip edeceğiz" şeklinde konuştu. 

"Volkan’a da girin içeri diye bağırdım"

Kartal son olarak, "Nihat Özdemir bir yorumda bulunmadı ama yüzüne baktığında görüyorsun. Saklanacak bir şey yok. Tünelde ben de vardım. Girin içeri dedim, girmeseler orada dursalar atmosfer değişecek. Volkan’a da girin içeri diye bağırdım. Sporcunun ne suçu var?" diyerek sözlerini tamamladı. 

Daha önce 11 maç ceza almıştı

Geçtiğimiz sezon, Rizespor Başkanı Hasan Kartal'a Galatasaray maçı sonrası söylediği 'Silahım olsa hakemi vururdum' ifadesi sebebiyle 11 gün hak mahrumiyeti cezası verilmişti.

Kartal, o maçın ardından "Silahım olsa vururdum, samimi söylüyorum. İyi ki yoktu. Allah göstermesin, adamın yanında silah olsa bunlar adamı katil eder'' şeklinde konuşmuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler