Harry Kane: Almanya'daki taraftar kültürü beni şaşırttı

16.11.2023 - 20:52 | Son Güncellenme: 16.11.2023 - 21:10

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi Bayern Münih'te forma giyen Harry kane, Tottenham'dan ayrılış süreciyle ilgili özel açıklamalarda bulundu; Almanya'daki futbol iklimini övdü.

Harry Kane: Almanya'daki taraftar kültürü beni şaşırttı

AJANSPOR - DIŞ HABER

Bayern Münih'in yıldız forveti Harry Kane FourFourTwo'ya özel açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar formasını giydiği Tottenham'dan ayrılış süreci hakkında konuşan Kane, Alman taraftarlar hakkında ise övgüyle bahsetti.

"Konfor alanımın dışına çıktım"

19 yıldır parçası olduğu Tottenham'dan ayrılmanın zorluğunu ifade eden Harry Kane, "19 yıldır Tottenham'da olduğum ve orada gerçekten mutlu olduğum için beni neyin beklediğini bilmiyordum. Konfor alanımın dışına çıkıyordum. Bu transferlerin nasıl gerçekleştiğini hissetmek ve bir parçası olmak benim için ilkti" ifadelerinde bulundu.

"Kendimi zorlamam gerekiyordu"

Artık kendisinini zorlaması gerektiğini ifade eden İngiliz forvet, "Sezon bittikten sonra onlarla konuştum ve artık kendimi mümkün olduğu kadar zorlamamın zamanının geldiğini söyledim. Daha sonra tatile gittim ve işte o zaman görüşmeler ilerlemeye başladı. Kulüplerin eninde sonunda bir anlaşmaya varacağından emindim" ifadelerinde bulundu.

"Gördüğüm en tutkulu taraftarlar"

Alman taraftarlardan övgüyle bahseden Harry Kane, "İlk kez sahneye çıkmak harika bir duyguydu. Oradaki atmosferin özel bir yanı vardı. O an bunun tek seferlik bir durum olmadığını fark ettim. Alman futbolunda, gördüğüm en tutkulu taraftarlar var. Tüylerim diken diken oldu. Almanya'daki taraftar kültürü beni şaşırttı" dedi.

120 milyon Euro'luk paket

Harry Kane, yaz transfer döneminde Tottenham'dan Bayern Münih'e toplamda 120 milyon Euro'yu bulan bonservis bedeliyle transfer oldu. 30 yaşındaki forvet, 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Lewandowski'nin yeri doldu

Robert Lewandowski'yi Barcelona'ya kaptıran Bayern Münih, Polonyalı golcünün yokluğunda santrfor bölgesinden istediği verimi alamadı. Yazın Harry Kane'i transfer eden Alman ekibinde, yeni golcüsünün performansı yüzleri güldürdü.

İlgini Çekebilir
Süper Kupa için karar var başvuru yok! Maç Suudi Arabistan'da
Habere Git

Kane'in performansı

Sezon başından bu yana toplamda 16 maçta forma giyen Harry Kane, 21 gol ve 7 asistlik performansıyla takımının yıldızı olmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler