Harry Kane'den Arda Güler sözleri: Önünde büyük bir gelecek var

29.08.2024 - 10:06 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 10:14

Bayern Münih'in İngiliz yıldızı Harry Kane yeni açıklamalarında Real Madrid'in milli oyuncusu Arda Güler, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho hakkında konuştu.

Harry Kane'den Arda Güler sözleri: Önünde büyük bir gelecek var

AJANSSPOR - HABER

İngiliz futbolcu Harry Kane, Fanatik için yaptığı açıklamalarda milli yıldız Arda Güler'in performansından övgüyle bahsetti.

"Arda Güler çok yetenekli bir futbolcu"

Harry Kane açıklamalarında Arda Güler için "Arda Güler çok yetenekli bir futbolcu. Real Madrid gibi bir kulüpte oynuyor. Çok önemli bir oyuncu olacağı kesin. Önünde büyük bir gelecek var. Son Avrupa Şampiyonası’nda da dikkat çekici bir performans sergiledi." ifadelerini kullandı.

"Jose Mourinho, tartışmasız dünyanın en iyi teknik adamları arasında"

İngiliz futbolcu Kane, Tottenham'da birlikte çalıştığı Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho için şunları söyledi: "Jose Mourinho, tartışmasız dünyanın en iyi teknik adamları arasında yer alıyor. Harika bir kariyeri var. Büyük kupalar kazandı ve gittiği her yerde şampiyonluk yaşadı. Onunla çalışmak gerçekten benim için büyük bir ayrıcalıktı. Hem tecrübesi yüksek hem de çok zeki bir teknik adam. Ondan çok şey öğrendim ve Fenerbahçe’de de başarılı olacağına inanıyorum."

İlgini Çekebilir
Kylian Mbappe'nin hesabından Ronaldo ve Messi paylaşımı yapıldı: Bu cüce...
Habere Git

"Türkiye’deki maçta inanılmaz bir atmosfer vardı"

Açıklamalarında Devler Ligi'nde karşılaştığı Galatasaray'dan da söz eden Harry Kane “Evet söylediğin gibi gerçekten de iki karşılaşma da gerçekten çok zordu. Galatasaray’ın hücumda kaliteli oyuncuları vardı. Açıkçası İstanbul’daki maçta çok önemli fırsatlar yakaladılar ve bizi genel anlamda sıkıntıya soktular. Kazandık ama şans da yanımızdaydı. Özellikle Türkiye’deki maçta inanılmaz bir atmosfer vardı. Hayatımda hiç bu kadar gürültülü bir atmosferde maç oynamamıştım. O karşılaşmayı unutmayacağım.”

Senin için hazırladığımız haberler