Harry Kane, Tottenham Hotspur'da Kalmak İstiyor | Transfer Haberleri

23.01.2023 - 16:42 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 16:55

Transfer haberleri... İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottenham Hotspur'da forma giyen yıldız oyuncu Harry Kane, takımda kalmak istiyor. İşte detaylar.

Harry Kane, Tottenham Hotspur'da Kalmak İstiyor | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham Hotspur'da forma giyen golcü oyuncu Harry Kane, geleceğiyle ilgili kararını verdi.

Harry Kane, Spurs'la yeni sözleşme imzalamak istiyor

The Athletic'te yer alan habere göre; 29 yaşındaki golcü oyuncunun, kulübü Tottenham Hotspur ile yeni sözleşme imzalamaya hazır olduğu belirtildi.

Görüşmeler başlıyor

Spurs ile 2024 yılına kadar devam eden bir sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun, öncelikli hedefinin takımda kalmak olduğu ve ocak ayında kulüple görüşmelere başlayacağı bildirildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Visca gelişmesi! Dönüş tarihi...
Habere Git

Gary Neville: "Kane, Manchester United için harika olur"

Sky Sport yorumcularından Gary Neville, oyuncunun transfer durumuyla ilgili, "Kane, Manchester United için harika bir transfer olur ama Tottenham'dan onu almak kolay olmayacak" dedi.

Bayern Münih bonservis bedelini yüksek bulmuştu

Bilindiği üzere, golcü oyuncunun ismi Alman devi Bayern Münih ile de anılmış ve Bayern Münih Eski Başkanı Uli Hoeness de, Harry Kane için 130 milyon sterlinlik bonservis ücretini karşılayamayacaklarını açıklamıştı.

Geçen sezon Manchester City istemişti

Geçtiğimiz sezon Manchester City'ye transferi an meselesi olan Harry Kane'i kulübü satmak istememiş ve golcü oyuncu takımda kalmıştı. Manchester City kulübü de Borussia Dortmund'dan Erling Haaland ile anlaşma sağlamıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin üstünde 7 puan stresi! İşte Jesus'un 11'i
Habere Git

Tottenham kariyeri

Tottenham kariyerinde toplamda 414 maça çıkan Harry Kane, 285 gol ve 62 asist kaydetti. Başarılı oyuncu daha önce Milwall, Leyton Orient, Leicester City ve Norwich City gibi takımlarda da kiralık olarak forma giymişti. 

Ligde topladığı 33 puanla 5. sırada yer alan Tottenham, bugün saat 23.00'te Fulham ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler