Hansi Flick, Eintracht Frankfurt maçı öncesi konuştu!

09.06.2020 - 15:52 | Son Güncellenme: 09.06.2020 - 15:52

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih Teknik Direktörü Hansi Flick, Almanya Kupası yarı finalinde karşılacakları Eintracht Frankfurt maçı öncesi basına açıklamalarda bulundu.

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Gnabry, Coman ve Perišić gibi üç önemli kanat oyuncularının olduğunu ifade eden Flick, "Tüm sezon boyunca hedeflerimiz için belki yeterli değil ama Hasan'la konuştum ve bununla nasıl başa çıkabileceğine bakıyor. Mickaël Cuisanc hafta sonu bir rahatsızlık yaşadı ve yarın Eintracht'a karşı forma giyemeyecek. Fiete Arp şu anda sakat. Son maçta sakatlandı. Bazı olumsuz deneyimleri oldu ama çok iyi bir çocuk ve çok kararlı. Sürekli kendini geliştirmek istiyor. Muhtemelen 10 gün sahalardan uzak kalacak" dedi.

"Alphonso bizim için kilit bir oyuncu"

Alphonso Davies'in performansını değerlendiren Flick, "Alphonso şu anda son derece iyi gidiyor. Hızına ek olarak çok iyi savunmacı. Oyun şekli bizim için oldukça iyi. Şimdi kendi kendine gol atmaya başladı ve sürekli bir şeyler öğrenmek istiyor. O bizim için kilit bir oyuncu" şeklinde konuştu.

"Sözleşme uzatma konusunda uzun düşünmedim"

Flick sözleşme uzatma konusu ile ilgili, "Bu kulübün benim için her zaman önemli olduğunu söyledim. Burada oynadım ve çocukluğumdan beri bu takımın hayranıydım. Başarı için çok çalışan bir ekibim var ve daha da gelişmek istiyoruz. Bu yüzden sözleşme uzatma konusunda uzun düşünmedim" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler