Hamza Hamzaoğlu'ndan özel açıklamalar!

14.03.2017 - 15:45 | Son Güncellenme: 14.03.2017 - 15:45

AJANSSPOR ÖZEL/ Özgür SANCAR- Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Radyospor'da Özgür Sancar'a konuştu.

"YURT DIŞINDA ÇALIŞMAK İSTİYORUM"

"Yurt dışındaydım hem tatil hem iş konusundaydı seyahatim. Fakat ciddi anlamda yaşanan bir gelişme yok. Yurt dışında çalışmak istiyorum. Teklifler alıyorum ama benim hedeflerimle örtüşmesi lazım. Benim kriterlerim var ama önce beni kulüplerin istemesi lazım. Sonuçta biz iş yapan insanlarız bize teklif gelmesi lazım. İspanya, İtalya, Almanya, İngiltere düşündüğüm ülkeler. Emre Çolak ve Arda Turan'ı gururla izliyorum. Emre Çolak hedeflerine Galatasaray'da da ulaşırdı fakat biraz geç olurdu. Maalesef oyuncularımıza hak ettiği değeri veremiyoruz. Emre için Galatasaray olmadıktan sonra Deportivo doğru bir karar oldu"

"TRABZONSPOR'DA BAŞARININ NEDENİ İSTİKRAR"

"Trabzonspor'daki başarıyı doğru işler ve istikrarla açıklamak gerek. Yönetim ve hocasını kutluyorum. Başarısız dönemde yönetim Ersun hocanın arkasında durdu. Hafta sonunda güzel keyifli bir maç olacak ama kimin kazanacağını bilemem. Trabzonspor ve Galatasaray'ın kazanmaya çok ihtiyacı var. Sonucu kestirmek mümkün değil. Trabzonspor moralli ve pozisyon üretiyorlar. İki takımada başarılar diliyorum"

"BEŞİKTAŞ UEFA KUPASINI KAZANABİLİR"

"Süper Lig'de Beşiktaş ve Başakşehir önde görünüyor. Şu anda puan kayıpları olacak gibi gözükmüyor. Yarış son haftaya kadar devam eder. Bu hafta içerisinde Beşiktaş Olimpiakos ile ciddi bir müsabakaya çıkacak. Beşiktaş UEFA kupasını kazanabilir bu potansiyele sahip"

"TUDOR'U KONUŞMAK BANA DÜŞMEZ, KİMSEYİ BEN ARAMADIM"

"Igor Tudor'u konuşmak bana düşmez, Karabükspor'da güzel işler yaptı. Hırslı ve azimli birisi. Umarım başarılı olur. Galatasaray hakkında pek konuşmak istemiyorum. Çünkü aradan birkaç kelime alınıp başka yerlere çekiliyor.
Galatasaray'dan oyuncularımla özel günlerde zaman zaman görüşüyoruz. Şu anda hedeflerimiz farklı. Birlikte çalıştığımız dönemdeki gibi görüşme imkanım olmuyor. Hepsini seviyorum. Sneijder'in kişiliğini konuşmak bize düşmez. Kişiliğinden yana bir sıkıntı olmadı. Hem karakterli hem kişilikli bir oyuncu. Basında ben Dursun Özbek ve Levent Nazifoğlu'nu aradım haberleri çıktı. Ben kimseyi aramadım"


"ŞU ANDA O ORTAM YOK"

"Gazeteci arkadaşımız beni aradı, normal sohbet havasında "Fenerbahçe'yi düşünür müsün?" dedi.Bende cevapladım. Bunlar farklı yerlere çekildi. Basında yer almasının ardından Hasan Çetinkaya'yı aradım konuştum, bu konular sizi meşgul etmesin dedim. Teknik direktör bir kulüpte çalışabilirim şu anda bunu kaldıracak ortam yok. Bizim özdeşleştiğimiz kulüplerimiz var. Benim hedeflerim var. Yurt dışında çalışmak istiyorum"

"BURSASPOR BAŞKANINI ARADIM"

"Bursaspor olayına çok üzüldüm başkan ve oyuncuları aradım. Bu olaylar umarım son bulur. Her yerden her şey yönetilmez, son dönemlerde herkes konuşur oldu. Umarım futbola gereken değerler verilir"

"OLİMPİAKOS OLABİLİR"


"Konyaspor'dan teklif almadım, kimseyle konuşmadım. Yazılması normal daha önce Konyaspor'da çalıştım. Şu anda Aykut hoca görevinin başında. Yurt dışından Olimpiakos olabilir hedeflerimiz örtüşürse neden olmasın. Liglerimizde son 10 hafta bütün kulüplerimize ve oyunculara başarılar diliyorum"

YASAL UYARI: Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılmaz. 

Senin için hazırladığımız haberler