Hamza Hamzaoğlu: “Yaptığımız hamlelerden cevap alamadık"

05.12.2021 - 21:53 | Son Güncellenme: 05.12.2021 - 21:59

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye mağlup olan Rizespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Hamza Hamzaoğlu: “Yaptığımız hamlelerden cevap alamadık"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup oldu. Maç sonu Rizespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu.

"4-0 kötü bir sonuç ama bu bizi umutsuzluğa götürmüyor"

Hamzaoğlu "İyi bir oyun oynamadık. İlk yarı rakibimiz çok etkiliydi, golü buldu. İkinci yarıya risk alarak başladık. Umar’la beraber oynarsak defansın arkasına koşuları yapabiliriz diye düşündük. Belki biraz erken aldık bu riski ve tutmadı. 1-0, 2-0 fark etmezdi bizim için. Tabii 4-0 bifraz fazla oldu. Çabuk kırıldık bugün. Yaptığımız hamlelerden cevap alamadık ve çabuk dağıldık. Sonuçta Fenerbahçe bizim rakibimiz değil. Buradan puan alabilsek ekstra olacaktı. Haftaya Göztepe maçı var çok önemli bizim için. Sadece iç sahadaki maçlarımızı kazansak bile hedefimize ulaşırız. 4-0 kötü bir sonuç ama bu bizi umutsuzluğa götürmüyor. Önümüzdeki haftalarda kendi oyunumuzu ortaya koyacağız."

Senin için hazırladığımız haberler