Hamza Akman'ın Avrupa'daki talibi belli oldu! Transfer...

29.07.2024 - 16:46 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 16:59

1 Temmuz itibarıyla Galatasaray ile sözleşmesi sona eren 19 yaşındaki genç yetenek Hamza Akman'ı Avrupa ekibinin transfer etmek istediği öğrenildi. İşte detaylar...

Hamza Akman'ın Avrupa'daki talibi belli oldu! Transfer...

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman, 1 Temmuz itibarıyla sözleşmesi sona ererek Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrıldı. Süper Lig'de Selçuk İnan'ın çalıştırdığı Gaziantep FK'nın da kadrosuna katmak istediği Hamza için Avrupa'dan da talip var.

Gaziantep'ten teklif

Ajansspor muhabirimiz Salim Manav'ın aktardığı haberde, Hamza Akman için Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nın devreye girdiği öğrenildi. Kırmızı-Siyahlıların, genç yıldıza teklif yaptığı belirtildi.

Hamza Akman'a aynı zamanda Avrupa'dan da talipler olduğunun altı çizilirken, o takımlardan biri belli oldu.

Avrupa'dan talip

Bold'da yer alan habere göre; Danimarka ekiplerinden Sonderjyske, bonservisini elinde bulunduran Hamza Akman'ı kadrosuna katmak istiyor

Kopenhag ilgisi

Haber detayında, Hamza Akman ile Danimarka Ligi'nin güçlü ekiplerinden Kopenhag'ın da daha önce ilgilendiği ifade edildi.

G.Saray karnesi

Galatasaray U19 takımıyla 66 maça çıkan Hamza Akman, 14 gol ve 18 asistlik performansa imza attı. Hamza, A takımda ise yalnızca 3 maçta forma giydi ve 1 gol 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler