Hamit Altıntop adı ayrılık iddialarına karışan Kuntz'a destek

09.09.2023 - 23:06 | Son Güncellenme: 09.09.2023 - 23:25

Basın bugün Stefan Kuntz'un yerine Abdullah Avcı'nın geçeceği iddiaları ile çalkalanırken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Hamit Altıntop'tan Alman teknik direktöre destek mesajı geldi.

Hamit Altıntop adı ayrılık iddialarına karışan Kuntz'a destek

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımımız dün akşam Euro 2024 Elemeleri kapsamında Eskişehir'de konuk ettiği Ermenistan ile 1-1 berabere kalarak D Grubu'nda eline geçen avantaji eline geçirememişti. Gün içinde teknik direktör Stefan Kuntz'un adı ayrılık iddilarına karışırken TFF Başkanvekili Hamit Altıntop, Alman çalıştırıcıyı destekleyen bir mesaj paylaştı.

"Sonuç istediğimiz gibi olmasa da heyecan devam ediyor"

Sosyal medya hesabı üzerinden bir yazı yayınlayan Altıntop "Bütün şampiyonaların ayrı bir hikayesi vardır. Bizim Çocuklar da Euro 2024 yolunda heyecan dolu hikayelerini yazmaya devam ediyorlar. Dün akşam sonuç istediğimiz gibi olmasa da, heyecanımız devam ediyor. Yürekten inanıyorum ki; Bizim Çocuklar hepimizin desteği ve inancıyla güzel başarılara imza atacaklar. Dün akşam son ana kadar desteklerini esirgemeyen Eskişehir halkına canı gönülden teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı kafa karıştırdı

Yeni Şafak Spor'un haberine göre son olarak Trabzonspor'u çalıştıran ve 2011-2013 arası Milli Takımı çalıştıran teknik direktör Abdullah Avcı bugün Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerine gitti.

İlgini Çekebilir
Avcı'nın Riva'ya niye gittiği belli oldu
Habere Git

Seminer için geldiği ortaya çıktı

Fanatik'ten Umut Eken'in haberinde ise Abdullah Avcı federasyon binasına 20 gün öncesinden kararlaştırılmış bir seminere katılmak için gittiği ve bu ziyaretin milli takımın teknik direktörlük işi ile alakalı olmadığı belirtildi.

Başkan ve Asbaşkan binada değildi

Aynı haberde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Asbaşkan Hamit Altıntop'un Riva'da olmadığı ve Abdullah Avcı ile herhangi bir temas sağlamadıkları belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler