Hamilton: "Elimden gelenin en iyisi buydu"

27.03.2021 - 21:30 | Son Güncellenme: 27.03.2021 - 21:31

Son dakika Formula 1 haberleri... Formula 1'de yeni sezonun ilk yarışı Bahreyn Grand Prix'si öncesi yapılan sıralama turlarında Verstappen ardından ikinci olan Mercedes pilotu Lewis Hamilton, seans sonrası önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Hamilton: "Elimden gelenin en iyisi buydu"

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Formula 1'de yeni sezonun ilk yarışı olan Bahreyn GP'ye Verstappen'in arkasında ikinci sırada başlayacak olan Mercedes pilotu Hamilton, yarış sonrası yaptığı açıklamada elinden gelen herşeyi yaptığını ancak bunun yeterli olmadığını ifade etti.

"Verstappen bugün harikaydı"

Formula 1'de 7 şampiyonlukla gelmiş geçmiş en iyi F1 pilotları arasına giren Büyük Britanyalı pilot Lewis Hamilton, "Verstappen bugün harikaydı, onu tebrik ediyorum. Harika bir iş başardı. Son turunda çok hızlıydı. Ben kesinlikle elimdeki her şeyi verdim ancak ne yazık ki yeterli olmadı" açıklamasında bulundu.

"Red Bull'a yakın bir konuma getirebildik"

Geçen hafta yapılan testlerdeki başarısızlığıda değinen Hamilton "Testlerin ardından burada gerçekten iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Fabrikadaki ekip gerçekten harika bir iş başardı. Aero analistimiz Kim, bize harika bilgiler verdi ve bu sayede aracı olması gereken yere, Red Bull'a yakın bir konuma getirebildik. Bu açıdan, testlerde olduğumuz yere göre bu kadar yakın olmamız güzel çünkü testlerde oldukça gerideydik." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler