Halkbank'ta Slobodan Kovac ile yollar ayrıldı!

23.04.2024 - 17:49 | Son Güncellenme: 23.04.2024 - 17:52

Voleybol haberleri. Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Halkbank'ta Sırp başantrenör Slobodan Kovac ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Halkbank'ta Slobodan Kovac ile yollar ayrıldı!

AJANSSPOR-HABER

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Halkbank'ta Sırp başantrenör Slobodan Kovac ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Slobodan Kovac veda etti

Kulüpten yapılan açıklamada, "Sezon başında Başantrenörlük görevine getirilen Slobodan Kovac'a veda ediyoruz.  Kendisine bugüne kadar vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Halkbank 10. şampiyonluğuna ulaştı

Öte yandan Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Parolapara karşısında üçüncü galibiyetini alan Halkbank Erkek Voleybol Takımı, 10'uncu şampiyonluğunu kazandı.

Ligde 5 yıl aradan sonra yeniden mutlu sona ulaşan Halkbank, 10'uncu şampiyonluk kupasını müzesine götürmeyi başardı.

Ziraat Bankkart'ın şampiyonluklarıyla son 3 sezondur başkentte bulunan kupa da Halkbank'ın ipi göğüslemesiyle yine Ankara'da kaldı.

Yine Kovac, yine şampiyon

Halkbank, sezon başında başantrenör Taner Atik ile yolları ayırarak Sırp başantrenör Slobodan Kovac ile anlaşmıştı.

Başkent ekibini, 2017-2018 sezonunda şampiyonluğa ulaştıran Sırp başantrenör bu yıl da kendisine duyulan güveni boşa çıkarmadı. Mavi-beyazlı ekip, Slobodan Kovac yönetiminde 5 sezon aradan sonra yine şampiyonluk sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler