Halkbank'ta kaptan Nimir Abdel-Aziz ile yollar ayrıldı

19.04.2024 - 19:56 | Son Güncellenme: 19.04.2024 - 20:19

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde sezonu şampiyonlukla tamamlayan Halkbank'ın Hollandalı kaptanı Nimir Abdel-Aziz, Türkiye'den ayrıldı. İşte detaylar...

Halkbank'ta kaptan Nimir Abdel-Aziz ile yollar ayrıldı

Halkbank, Efeler Ligi'nde 2023-24 sezonunu şampiyonlukla bitirdi ve kupayı onuncu kez evine götürdü. Son 2 sezondur Ankara temsilcisinde forma giyen Nimir Abdel-Aziz ile ise sezonun bitmesi ile yollar ayrıldı.

Abdel-Aziz final serisini iki bireysel ödülle bitirdi

AXA Sigorta Efeler Ligi final serisinde Halkbank, rakibi Fenerbahçe Parolapara'yı 3-0 yendi. 2023-24 sezonunda şampiyon olan Ankaralı ekip bu başarı ile onuncu şampiyonluğunu kutladı. Final serisinin ardından ise Halkbank kaptanı Nimir Abdel-Aziz final etabında hem en iyi pasör çaprazı hem de en değerli oyuncu (MVP) seçildi. 

İlgini Çekebilir
Halkbank, Efeler Ligi'nde 10. kez şampiyon oldu!
Habere Git

Halkbank'ta kaptan ile yollar ayrıldı

İki sezondur Halkbank'ta forma giyen Nimir Abdel-Aziz sezonu şampiyonlukla tamamladıktan sonra Türkiye'den ayrıldı. Abdel-Aziz kariyerine başka bir takımda devam edecek. 

Nimir Abdel-Aziz hangi takıma transfer oldu?

Geçtiğimiz günlerde TVP Sport tarafından aktarılan bilgilere göre Halkbank'ta Nimir Abdel-Aziz gelecek sezon için rotasını belirledi. 1992 yılında dünyaya gelen pasör çaprazının gelecek sezon Japon takımı Wolfdogs Nagoya'da forma giyeceği öne sürüldü. 

Nimir Abdel-Aziz kimdir?

Hollandalı voleybolcu Nimir Abdel-Aziz 5 Şubat 1992'de dünyaya geldi. Kariyeri boyunca birçok ülkede forma giyen pasör çaprazı Hollanda'da Draisma Dynamo Apeldoorn ve Coniche Topvolleybal Zwolle, İtalya'da Sisley Belluno, Leo Shoes PerkinElmer Modena, Itas Trentino, Allianz Milano ve Bre Banca Lannutti Cuneo, Fransa'da Stade Poitevin Volley-Beach, Polonya'da Zaksa Kedzierzyn-Kozle, İran'da Paykan Tehran ve Türkiye'de Ziraat ve Halkbank'ta forma giydi

Senin için hazırladığımız haberler