"Hala hayatta olduğumuzun kanıtı"

27.06.2020 - 23:29 | Son Güncellenme: 27.06.2020 - 23:35

Deplasmanda Trabzonspor'la 1-1 berabere kalan Ankaragücü'nde futbolcular Faty, Pazdan ve Pinto karşılaşmayı beIN Sports'a değerlendirdi.

Takımın deneyimli orta saha futbolcusu Faty, Trabzonspor maçının zor bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Faty yaptığı açıklamada, "Bizim için zor bir maçtı. Geçen hafta farklı, bu hafta farklı pozisyonda oynadım ama nerede oynadığımın önemi yok. Önemli olan takımın iyi olması. Yeni bir hocamız geldi, bir enerji yakaladık. 1 puan için mutluyuz. Bu 1 puan geleceğe iyi bakmak için çok önemli.

Geçen hafta zorlu bir rakibe karşı oynadık. Başakşehir de Trabzonspor da zorlu rakipler. Bugün erken gol yiyince işlerimiz daha zorlaştı. Bugünkü 1 puan çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

"Maçın başında gol yememiz..."

Savunmada görev yapan Pazdan ise, "Maçın başında gol yememiz bizim için şanssızlıktı. Golü yedikten sonra başımızı yere eğmedik. Top oynamaya çalıştık ve o yüzden 1 puanı aldık. Hak ettiğimiz bir puan aldık" şeklinde konuştu.

"Hala hayatta olduğumuzun kanıtıydı"

Son olarak söz alan Pinto ise Trabzonspor'u tebrik ederken, "Bugün kendi pozisyonumdan farklı oynadım. Hocamız görev verdiği sürece her pozisyonda oynarım. Sağ bekte kendimi iyi hissettim. İyi de oynadığımı düşünüyorum. 1 puan bizim için önemliydi. Hala hayatta olduğumuzun kanıtıydı. Trabzonspor'u da tebrik etmek isterim. Buraya kadar iyi geldiler" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler