Hakim Ziyech'te yeni gelişme: Her an ayrılabilir

04.09.2024 - 17:14 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 17:22

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Faslı yıldız Hakim Ziyech'e bir kulüp daha talip oldu. İşte detaylar...

Hakim Ziyech'te yeni gelişme: Her an ayrılabilir

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen ve teknik direktör Okan Buruk'un planları arasında yer almayan Hakim Ziyech'e bir kulüp daha talip oldu.

Al-Arabi, Ziyech ile ilgileniyor

Foot Mercato sitesinde yer alan habere göre; Katar Ligi takımlarından Al-Arabi'nin, 31 yaşındaki yıldız futbolcuyu kadrosuna katmaya çok yakın olduğu belirtildi.

Al-Gharafa da istiyordu

Bilindiği üzere, bir başka Katar ekibi Al-Gharafa da, sol kanat oyuncusunu transfer etmek için devreye girmişti.

Olympiakos'la anlaşamadı

Ayrıca Yunan ekibi Olympiakos da Hakim Ziyech ile ilgilenmişti. Ancak yapılan görüşmelere rağmen taraflar arasında bir anlaşma sağlanamamış ve görüşmelerin sonuçsuz kalması sonrası Olympiakos transferden çekilmişti.

Galatasaray performansı

Sarı-Kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Hakim Ziyech, çıktığı 27 karşılaşmada 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray'dan kazandığı ücret

Faslı yıldız, Galatasaray'dan 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 Euro kazanıyordu. Sarı-Kırmızılı takım opsiyonu kullanması halinde ise oyuncuya yine aynı ücreti ödemeye devam edecekti.

Senin için hazırladığımız haberler