Hakim Ziyech'e ilgi var! Menajerinden yönetime teklif...

13.08.2024 - 09:59 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 10:05

Süper Lig devi Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech'in geleceği merak konusu olurken menajeri yıldız oyuncu için transfer teklifi olduğunu yönetime iletti.

Hakim Ziyech'e ilgi var! Menajerinden yönetime teklif...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Galatasaray'ın geçen sezon Chelsea'den transfer ettiği ve sezon başında 1 yıl daha sözleşme uzattığı Hakim Ziyech'in geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Yıldız futbolcunun menajeri ise yönetime transfer teklifi iletti. Detaylar...

Menajerinden yönetime teklif

Takvim'de yer alan habere göre; Yıldız futbolcunun menajerinin yönetimle yaptığı görüşmede oyuncusu için "Körfez ülkelerinden Ziyech'e talep var. İsterseniz teklif getirebilirim" sözlerini kullandığı iddia edildi.

Yönetim sıcak bakıyor

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise; Yönetimin de 31 yaşındaki kanat oyuncusunun yüksek maaşından kurtulmak için ayrılığa sıcak baktığı ve gelecek teklifleri değerlendireceği ifade ediliyor.

12 gole katkı sağladı

Yıldız oyuncu geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklarında etkisiyle Sarı-Kırmızılı formayla 23 maçta görev alabildi. Ziyech bu süre zarfında takımına 8 gol, 4 asistle 12 gollük katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler