Hakemin fendi, futbolcuyu yendi! Deniz Aytekin...

05.04.2020 - 15:44 | Son Güncellenme: 05.04.2020 - 15:45

Koronavirüs sebebiyle liglerine zorunlu ara verilen Almanya'da görev yapan hakemlerden Deniz Aytekin, Play-Station oyununda futbolcu Hofmann ile karşılaştı. Deniz Aytekin, yeşil sahadaki başarılı grafiğini konsol oyununda da gösterdi.

Koronavirüs salgını sebebiyle liglere verilen arada futbolcular kadar hakemler de kendini fit tutmaya çalışıyor. COVID-19 sebebiyle katı önlemler almak durumunda kalan Almanya'da, hakem Deniz Aytekin de evinde bu süreci geçiriyor.

AJANSSPOR

Deniz Aytekin, sadece yeşil sahada değil konsol oyunlarında da iyi olduğunu gösterdi. 41 yaşındaki hakem, Borussia Mönchengladbach forması giyen Jonas Hofmann ile FIFA20 de karşı karşıya geldi. 2019 yılını başarılı geçen hakem Deniz Aytekin, maçı 2-1 kazanmayı bildi.

Deniz Aytekin, Play-Station'da rakibini yendi

Deniz Aytekin bile bu başarıyı kendisinden beklemiyormuş. Bild'e konuşan Deniz Aytekin, "Genellikle konsol oyunlarını sık sık oynamıyorum. Ancak; 12 yaşındaki oğlum son günlerde bana birçok kez bireysel eğitim verdi. Bu bana yardımcı oldu" ifadelerini kullandı.

Deniz Aytekin bu sezon kaç maç yönetti?

Deniz Aytekin, Almanya Ligi'ne ara verilmeden önce 11 maçta düdük çaldı. 45 sarı kart 1 de kırmızı kart çıkaran Deniz Aytekin, Almanya doğumlu. Aytekin, 2008 yılından beri Bundesliga'da maç yönetiyor.

Senin için hazırladığımız haberler