Hakan Çalhanoğlu Milan'a gitti İnter, İnter'e gitti Milan şampiyonluğu gördü!

22.05.2022 - 23:30 | Son Güncellenme: 22.05.2022 - 23:41

İtalya Serie A'da İnter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun eski takımı Milan bu gece şampiyonluğunu ilan etti. Çalhanoğlu'da şanssızlık yaşadı

Hakan Çalhanoğlu Milan'a gitti İnter, İnter'e gitti Milan şampiyonluğu gördü!

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin 38. haftasında Milan, Sassuolo'yu deplasmanda 3-0 yenerek, 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamladı. Bu sonuçla Milan 11 yıl sonra şampiyonluğa ulaştı.
 

Hakan Çalhanoğlu'nun ayrıldığı takım şampiyon oldu

Milan'ın şampiyonluğunda ise Hakan Çalhanoğlu detayı dikkat çekti. Geçen sezon Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu, Inter'e karşı şampiyonluk mücadelesi vermiş ancak mutlu sona Inter ulaşmıştı. Hakan Çalhanoğlu  Milan forması giyerken 11 yıl sonra İnter şampiyonluğu görürken Inter forması giyerken 11 yıl sonra Milan şampiyonluğu gördü. 

İnter ile iki kupa kazandı

Bu sezon başında Milan'dan ezeli rakibi İnter'e transfer olan Hakan Milano derbisinde ıslıklanmıştı. Milli oyuncu Inter formasıyla 45 resmi maçta görev yaparken 8 gol ve 12 asistlik katkı yaparken İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı.

İlgini Çekebilir
Efsane dönüyor! MİLAN 11 YIL SONRA ŞAMPİYON
Habere Git

Milan'ı rakipleri kutladı

Serie A'da şampiyonluğunu ilan eden Milan için Inter, paylaşımında "Tebrikler Milan. Bu sezon çok güzel bir mücadele oldu. Gelecek yıl görüşürüz." ifadelerini kullanırken, Juventus da "Serie A'daki 2021-2022 sezonu zaferinden ötürü tebrikler Milan." açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler