Hakan Kutlu'den Lopes açıklaması: "Ağlamanın, sızlamanın..."

21.03.2021 - 16:00 | Son Güncellenme: 21.03.2021 - 16:06

Denizlispor haberleri... Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmak isteyen Denizlispor'da teknik direktör Hakan Kutlu, Başakşehir maçı öncesi açıklama yaptı. Lopes neden ayrıldı? İşte Hakan Kutlu'nun açıklamaları...

Hakan Kutlu'den Lopes açıklaması: "Ağlamanın, sızlamanın..."

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Denizlispor ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak karşılaşma öncesinde ev sahibi takımın teknik direktörü Hakan Kutlu, yayıncı kuruluşa konuştu. Kutlu, tek taraflı olarak sözleşmesini fesheden Thiago Lopes hakkında açıklama yaptı. Detaylar haberde...

"İlerleyen dakikalarda sıkıntı yaşayabiliriz"

Başakşehir maçının kendileri adına çok önemli olduğunun altını çizen Hakan Kutlu, eksik oyuncuları olmasına karşın 3 puan hedeflediklerinin altını çizdi. Kutlu, "İlk 11'de oynayan 6 oyuncumuz sahada olmayacak. Bunun sıkıntısını ilerleyen dakikalarda hissedebiliriz. Sakat ve cezalı arkadaşlarımız var. Yerine oynayacak arkadaşlarımız ellerinden geleni yapacak. Takımımıza güveniyorum" dedi. 

"Ağlamanın, sızlamanın anlamı yok"

Öte yandan Hakan Kutlu, 2 maaşını alamadığını gerekçe göstererek takımdan ayrılan Lopes için ise "Lopes'in sözleşmesi feshedildi. Bu şartlar içinde en iyisini yapmaya çalışmalıyız. Görevi kabul ederken her şeyi bilerek geliyoruz. Ağlamanın, sızlamanın, bahanenin yeri yok. Belli bölgelerde sıkıntı yaşayabiliriz. İyi başlayalım ve bitirelim" ifadelerini kullandı. 

Lopes'in performansı

Portekizli oyuncu, 1 Temmuz 2019'da yeşil-siyahlı takımla 2 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. 32 yaşındaki oyuncu, mali problemler yaşayan kulüpten alacaklarını alamamıştı. Futbolcu, 24 maçta 2 asist yaptı. Lopes, daha önce Kayserispor forması da giymişti. 

Senin için hazırladığımız haberler