Hakan Karaahmet'ten Transfer Ve Mehmet Büyükekşi Açıklaması

09.06.2022 - 17:43 | Son Güncellenme: 09.06.2022 - 17:48

Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet, TFF'deki başkanlık seçimi, Erce Kardeşler, Tyler Boyd ve Kerem Kalafat'ın transferi hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Hakan Karaahmet'ten Transfer Ve Mehmet Büyükekşi Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig ekibi Giresunspor'da başkan Hakan Karaahmet, Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki başkanlık seçimi ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı.

"Mehmet Büyükekşi'nin sunumu etkileyiciydi"

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Hakan Karaahmet, "Mehmet Büyükekşi'nin Kulüpler Birliği'nde yaptığı sunum benim için etkileyiciydi, ben şahsen memnun kaldım. İnşallah Türk futbolu adına bu süreç yararlı olur. Spor yasası ile alakalı tedirginliğim var. Bu tip kararları çıkarırken başkanlara ve yöneticilere de saygı duymak gerektiğini düşünüyorum. Başkanların da yanlışları olur, olumsuz bakmak hiç hoş değil. Tüm başkanların endişeleri var. Bu yasa hazırlanırken başkanlarla da istişare yapılmalıydı" dedi.

Tyler Boyd ve Kerem Kalafat gündemde yok

Transfer çalışmalarından bahseden Karaahmet, "Giresunspor'a yeni oyuncular getirip Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Giresunspor olarak henüz kimseyle anlaşma sağlamadık. Takımımızın bu sezon genç olan, belli yaş aralığındaki oyunculara ihtiyacı var. Rahmetullah Berişbek gibi oyuncuları transfer edeceğiz. Tyler Boyd ve Kerem Kalafat gündemimize gelmedi. Erce Kardeşler için sorunuza şu şekilde cevap verebilirim. Trabzonspor Başkanı Ahmet Bey(Ağaoğlu) ile direkt görüşüyorum. Bu oyuncu da olabilir, başka oyuncular da olabilir, iletişim halindeyiz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler