Hakan Karaahmet: "3 yıllık süreçte bir ara şampiyon oluruz"

23.07.2020 - 15:28 | Son Güncellenme: 23.07.2020 - 15:28

TFF 1. Lig ekibi Giresunspor'da, sezonun sona ermesinin ardından bütün gözler 1-8 Ağustos’ta yapılacak olağanüstü kongreye çevrildi. Giresunspor'da Hakan Karaahmet başkan adaylığını açıkladı. Karaahmet projelerini ve hedeflerini anlattı. İşte detaylar...

Giresunspor'da başkan adayı Hakan Karaahmet açıklamalarda bulundu.

Karaahmet; hedefleri, planlamaları ve teknik direktör konusundaki seçimini anlattı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hakan Karaahmet, "Adaylık sürecimiz yeni değil. 1 yıl önce de başkan adaylığı konusunda girişimlerim olmuştu. Daha önce 3 dönem Giresunspor'da futbol şubesinde görev yaptım. Yönetim listemiz aşağı yukarı belli. Güçlü bir listemiz olacağına kimsenin şüphesi olmasın. Futbol anlık skorlarla konuştuğumuz bir şey. Taraftarımız anlık sonuçlara üzülebilir ya da sevinebilir. Yöneticiler bu konuda böyle düşünmemeli. Kısa vadede hemen geleceğiz ve şampiyon olacağız diyen yöneticilerin uzun ömrü olmadı. 3 yıllık bir planlamamız var. Bu 3 yıllık süreçte bir ara şampiyon oluruz diyorum." dedi. 

Hakan Keleş yorumu: İnşallah doğrudur!

Teknik direktör adayları arasında yer alan Hakan Keleş hakkında ise Karaahmet, "İnşallah Hakan Keleş iddiaları doğrudur. Ben de eski bir gazeteciyim. Soru çok iyi yerden geldi. (Gülerek)" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler