Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaray için transfer açıklaması!

12.04.2024 - 00:39 | Son Güncellenme: 12.04.2024 - 00:48

İtalya Serie A ekibi Inter Milan'da oynayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, ileride Galatasaray'a transfer olup olmayacağı hakkında konuştu.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaray için transfer açıklaması!

Inter Milan'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, CBS Sports Golazo için özel açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu gelecekte Galatasaray'a transfer olma ihtimalinden bahsetti.

Çalhanoğlu, Galatasaray'a transfer olur mu?

Hakan Çalhanoğlu görüntülü olarak bağlandığı programda kendisine 'Kendini hiç Galatasaray'da oynarken görebiliyor musun?' sorusuna şu sözlerle yanıt verdi: "Dürüst olmam gerekiyor. Aslında hayır. Çünkü ben Avrupa’da oynamayı seviyorum. Avrupa’da kalmak; olabildiğince yüksekte kalmak, seviyeyi düşürmemek adına her zaman hedefimdi. Çünkü Türk Futbol Ligi’ni biliyorum ve takip ediyorum. Umarım geçen ayda olandan daha iyi şeyler yapabilirler.”

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi, Süper Kupa'daki alkışın sebebini açıkladı! Fenerbahçe...
Habere Git

Galatasaray iddialarını yalanlamıştı

Geçtiğimiz aylarda adı Galatasaray ile transfer dedikodularına karışan Hakan Çalhanoğlu o dönemde İtalyan basını için yaptığı açıklamada "Burada olmaktan gurur duyuyorum ve Inter'de devam etmek istiyorum. Burası özel bir kulüp, tek isteğim kalmak" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler